![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
M6-le ala a fost facut de mine si tu i-ai pus neon si aerisire d-aia in usa...:???:
|
man e o simpla coincidenta ca nu prea are tuning si probabil seamana cu a ta
|
1 Attachment(s)
uite asta era al meu...poate chiar ai "gandit" ca mine cand l-ai facut tu...oricum nu ma supar...;)
|
2 Attachment(s)
comentatii....:rolleyes2
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
*ra2 - in anumit locuri culoarea nu e prea reala ...
*Reme - cam multa lumina in cabina ... cred k ai luat-o dp o poza cu rez mai mik ... e cam blurry ... aceeasi janta fata/spate ... prin ele se vede o pata alba ... |
2 Attachment(s)
Ultima mea lucrare :roll:
|
f frumos ... mi se pare mie sau aerisirea laterala dp spoileru fata e cam strramba ... in rest e tare ...
|
2 Attachment(s)
ok ....sa va arat si eu o masinuta de-a mea...am si bagat-o la concurs..stiu ca are greseli,dar...
|
2 Attachment(s)
Impreza... din plictiseala!
|
Gabi* jantele sunt c-am blury, farurile prea fumurii, in rest e simpla si draguta :)
|
3 Attachment(s)
bag si eu o masina ... o varianta e bagata si la concurs...(kre vad k nu mai da nici un semn de "viatza")
|
*pufy - in afara de janta spate care e un pic blurry nu am ce sa iti reprosez ... o lucrare de f buna ... bvo ...
*Gabi - jante blurry ... *OmB* - selectii strambe ... vopsea ireala ... prag de calitate proasta ... spoiler fata blurry ... ai o multime de greseli ... dc faci atatea tipuri de masini ... incearca sa faci una si buna ... |
de a mea nu ziceti nimic?
|
2 Attachment(s)
pufy* citeste atent ca a zis si de a ta ;)
am facut si yo ceva pt concurs, comentati va rog |
| All times are GMT +2. The time now is 11:00. |
|
- Copyright 2026 4Tuning