![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
Quote:
|
Quote:
|
ma lamurit paco destul de bine :)) am renuntat la ea:))
|
daca mergeti spre Dej cu masina,scoate-ti Sfintii la antrenament ca e jale drumul,cred ca si in 74' erau mai bune drumurile...
|
Quote:
|
drumu dintre SATULUNG Si SOmcuta MAre e dezastru :)):))))
|
Quote:
|
Quote:
|
chestile alea ?:D ce ti-am zis ca din puctul meu de vedere arata a kitch ? mno e bine o dai inspre tuning , o sa iti mai zic ce sa faci sa revi la realitatea 4tuning :)
|
mms paco :D
vreu salintreb pe botdrive ..tu stai pe o scara cu un membru din dolar racer..mereu erau parcate masinile voastre una langa alta :D (mk5 BoS) __________________________________________________ ___ Dolar Racer iuiui de va povestesc ce membru am in club:)):)) va zgarieti pe fatza:)):))) LOL unu ADY..el anu trecut o detinut un Bmw M5 MM 22 ADY..ook eu nu am vazut niciodata masina prin orash, asa..acuma zice ca detine un bmw 325 Xdrive, dak minte nu mai retine ce-a zis, alta data zice ca are un bmw 330 xdrive :)):)) si multi vb de el ca e mincinos..azi am vb cu un vecin de`a lui... baiatu (MARIAN) mia zis adevaru :)) LOL bagP******* ce rost are sa minta in halu acesta:):)):)) mai rar oameni de acest fel e mare si tare..ce bmw are..apoi nu are masina deloc |
Quote:
Lasa ca si tu ai zis ca ai S4 B5 (2.5 V6)! :lol: |
Quote:
|
Quote:
glumeam, sa nu te superi :-P |
Quote:
|
botdriver as aca un fapt divers ne povestesti intamplarea ta din somcuta..sincer de stiam.te ajutam cu ceva sa o scoti sa o tragi in bm una alta...femeia mea edin zona aia.si am trecut de multe orri pe langa masina.......................masina ostiu pt k de cate ori mergeam la dany era in fatza blocului :> poate ne vedem sa mai vb cate una alta`
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
|
- Copyright 2026 4Tuning