Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

ballack 13-01-10 13:32

Re: Discutii despre orice!

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 2972965)
da, asa stiam si eu. e sa iti protejeze capota. de pietricele mai ales pe perioada asta de iarna cand se arunca cu material antiderapant gen nisip.

poate la voi , in Satu Mare se arunca nisip. La noi in Maramures se arunca bolovani,pietre, caramizi ... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Paco4golf 13-01-10 13:33

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 2972935)
se merita sa imi pun husa de piele pe capota??:D are un rost?

Iti recomand acuma iarna sau la drumuri lungi in rest daca iti pui din aia poti sa postez o poza cu mashina la kitch :) punctul meu de vedere , arata foarte nasol cu chestia aia dar iarna daca tio pui lumea intelege :)

cristi.mk4 13-01-10 14:19

ma lamurit paco destul de bine :)) am renuntat la ea:))

adriano9 13-01-10 14:56

daca mergeti spre Dej cu masina,scoate-ti Sfintii la antrenament ca e jale drumul,cred ca si in 74' erau mai bune drumurile...

c00lzer0 13-01-10 15:20

Quote:

Originally Posted by ballack (Post 2972979)
poate la voi , in Satu Mare se arunca nisip. La noi in Maramures se arunca bolovani,pietre, caramizi ... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

daca tot arunca astia cu caramizi luati un camion si mergeti la cules, poate va iese de o casa :P

cristi.mk4 13-01-10 15:40

drumu dintre SATULUNG Si SOmcuta MAre e dezastru :)):))))

Paco4golf 13-01-10 16:00

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 2973109)
ma lamurit paco destul de bine :)) am renuntat la ea:))

Ma bucur ca te-am putut ajuta :>

cristi.mk4 13-01-10 16:06

Quote:

Originally Posted by Paco4golf (Post 2973433)
Ma bucur ca te-am putut ajuta :>

mms mult..oricum am dat deja jos d epe ea cea ce mia-i zis.....:D

Paco4golf 13-01-10 16:26

chestile alea ?:D ce ti-am zis ca din puctul meu de vedere arata a kitch ? mno e bine o dai inspre tuning , o sa iti mai zic ce sa faci sa revi la realitatea 4tuning :)

cristi.mk4 13-01-10 17:01

mms paco :D

vreu salintreb pe botdrive ..tu stai pe o scara cu un membru din dolar racer..mereu erau parcate masinile voastre una langa alta :D (mk5 BoS)
__________________________________________________ ___
Dolar Racer

iuiui de va povestesc ce membru am in club:)):)) va zgarieti pe fatza:)):))) LOL
unu ADY..el anu trecut o detinut un Bmw M5 MM 22 ADY..ook eu nu am vazut niciodata masina prin orash, asa..acuma zice ca detine un bmw 325 Xdrive, dak minte nu mai retine ce-a zis, alta data zice ca are un bmw 330 xdrive :)):)) si multi vb de el ca e mincinos..azi am vb cu un vecin de`a lui... baiatu (MARIAN) mia zis adevaru :)) LOL bagP******* ce rost are sa minta in halu acesta:):)):)) mai rar oameni de acest fel

e mare si tare..ce bmw are..apoi nu are masina deloc

3SGE 13-01-10 17:27

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 2973708)
iuiui de va povestesc ce membru am in club:)):)) va zgarieti pe fatza:)):))) LOL
unu ADY..el anu trecut o detinut un Bmw M5 MM 22 ADY..ook eu nu am vazut niciodata masina prin orash, asa..acuma zice ca detine un bmw 325 Xdrive, dak minte nu mai retine ce-a zis, alta data zice ca are un bmw 330 xdrive :)):)) si multi vb de el ca e mincinos..azi am vb cu un vecin de`a lui... baiatu (MARIAN) mia zis adevaru :)) LOL bagP******* ce rost are sa minta in halu acesta:):)):)) mai rar oameni de acest fel

Lasa ca si tu ai zis ca ai S4 B5 (2.5 V6)! :lol:

botdriver 13-01-10 19:30

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 2973653)
mms paco :D

vreu salintreb pe botdrive ..tu stai pe o scara cu un membru din dolar racer..mereu erau parcate masinile voastre una langa alta :D (mk5 BoS)
__________________________________________________ ___
Dolar Racer

e mare si tare..ce bmw are..apoi nu are masina deloc

da stau pe scara cu dani

ballack 13-01-10 20:22

Quote:

Originally Posted by botdriver (Post 2974194)
da stau pe scara cu dani

asa mare e criza la voi? v-a dat banca afara din apartament? :lol::lol::lol::lol:
glumeam, sa nu te superi :-P

botdriver 13-01-10 20:25

Quote:

Originally Posted by ballack (Post 2974381)
asa mare e criza la voi? v-a dat banca afara din apartament? :lol::lol::lol::lol:
glumeam, sa nu te superi :-P

daca gasesti maine ceva spart pe la citronel sa nu te miri...:lol::lol::lol:

cristi.mk4 13-01-10 20:54

botdriver as aca un fapt divers ne povestesti intamplarea ta din somcuta..sincer de stiam.te ajutam cu ceva sa o scoti sa o tragi in bm una alta...femeia mea edin zona aia.si am trecut de multe orri pe langa masina.......................masina ostiu pt k de cate ori mergeam la dany era in fatza blocului :> poate ne vedem sa mai vb cate una alta`

All times are GMT +2. The time now is 00:40.

- Copyright 2026 4Tuning