![]() |
|
Re: E30 - [B 89 EVL] 3 2.5 12v Coupe ( wip )
nu ma lasa sa editez postul precedent,deci..
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1244969443 are cineva idee cum se cheama jantele astea? |
Quote:
La urs nu se face geometria pe spate decat daca ai bucsi excentrice la bascule. Si imi amintesc ca nu ai. |
Ce cetatean cinstit esti si tu ca ai mai mers dupa ei :D:D ....Am si eu o intrebare ca viitor posesor de urs. Cam din 10 politai care ii vezi pe strada, cati te opresc? :D
|
Depinde de aspectul masinii si de ce cat de zmeu esti prin trafic. Eu am urs 9 ani si am fost oprit de 4 ori in acest interval, doua din care fiind radare.:wave:
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
La ce preturi sunt? Eu am gasit ceva la 900 de dolari.
|
serif , ce mai face ursu ? bine sanatos ?
|
dap,e bine,mai ies cu el din cand in cand,merge bine ca si fiabilitate,n-am mai avut nici o problema cu el, nu mi-a mai fiert de nu mai stiu cand,desi merg cu radiatoru mic.
trebuie sa-i schimb radiatoru sa-i fac geometria apoi sa-i repar jantele dupa care sa umblam un pic pe la faruri ... :) in fine,pe de alta parte.. tin de bani sa merg in ungaria la koe as vrea sa merg si acum in august o sa mai merg si la munte :) si la mare deci nu o sa mai investesc,prea curand , in masina :) caci , merge cat de cat,si asa.. prin septembrie octombrie incolo cred c-o sa mai bag niste bani in ea... sant0s sunt,pe useru colegului de munca.. :) |
de unde doamne iarta-ma iau si eu soricei d`aia , clipsuri d`alea, ca sa pot sa pun bandou pe aripa spate,sau pe usa,stiti ce zic?
alea de se prind in bandouri ca sa stea pe masina.. |
dai comanda la Bavaria. eu am aruncat bandourile alea cu tot cu cleme :(
|
groaznic,azi am ajuns la munca,si am obs ca s-a mai crapat un furtun,e pe undeva pe la bord... deci in mijlocu masinii,in capu motorului :(
sa ma *** in ele de furtune :( are cineva idee ce furtun poate sa fie acolo ? sunt convins ca e apa |
Quote:
|
dap,pe alea le suspectam si eu ca s-au futut,am cum sa cumpar si eu furtune noi ?
oricum tre sa refac traseul ptr ca am luat un alt radiator,plm,e complicat,o sa incerc sa pun poze acu o sapt am patit o chestie TAREEEEEEEE dubioasa ! ma grabeam sa ajung la munca, i-am dat a 1-a maxim, si cand i-am dat a treapta a doua,in loc sa dea un scartz si sa plece mai departe,a pierdut aderenta total si a dat in gol,gen caucioacele invarteau in gol in limitare :D a fost foarte tare,insa n-am inteles cum,sunt absolut convins de faptul ca nu era ud,n-aveam nik pe caucioace,nu erau ude,nu nimic,pur si simplu masina a plecat in ture in a 2-a,pierzand aderenta,mi-a placut la nebunie,apoi ... azi .. am plecat dp banda 1 pe banda 3 intr-o curba ciudata in fine,cert e ca ,pe asfalt uscat,in a doua, mi-a derapat maxim si m-am trezit orientat cu capota catre o masina din aia mare care ridica masini parcate prost,masina mergea,camionu ala,pe banda a doua,iar eu pe banda 3-a... :)) eram de-a latu,pe uscat,in a 2-a,nu ma asteptam,m-a luat prin surprindere dar m-am trezit devreme si am redresat-o,a fost spectaculoasa :) dupa care,probabil ptr ca am suparat-o ca am alergat-o pana la munca,mi-a crapat un furtun :) si acum o sa merg in regim de avarie pana acasa unde o sa o las sa stea linistita ceva vreme pana schimb furtune radiatoare refac roti geometrii articulatie faruri reparatie generala inainte de iarna :P pe 31 iulie se fac 2 ani de cand am deschis topicu,si vreau sa pun mai toate pozele,in fine,sa fac un review :) |
nu te juka cu ala spart pe caldura asta sa nu ti faca vre o surpriza;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:01. |
|
- Copyright 2026 4Tuning