![]() |
|
Re: Club TICO
Quote:
Eu am mers inca 1cm sub prima linie indicatoare a rezervorului, si inca nu s-a oprit. (gen inca un sfert de rezervor pe minus, aproape acolo unde sta acul cand e motorul oprit) |
la mine ajunge sub rosu indicatorul.. si la dreaq daca se aprinde vreun bec.. nu cred ca are ca sunt asa... pt frana de mana; centura; faza lunga; ulei parca;si baterie;semnale; in rest nu are cine stie o fi doar la aia full options cu oglinda in parasolar, ceas in bord si alte prostii:)))) Oricum a mea ajunge rar la rosu:)). referitor la intalnire oricum acolo sunt becuri:)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ca sa dai sonda jos, trebuie sa dai rezervoru jos. Mare grija cand il dai ca poti rupe suruburile, al meu sta in 3...si nu are nici o problema :P Iar sonda este posibil sa aibe cele 5 suruburi ruginite....dai cu degripant si le desfaci cu patent si surbelnita in acelasi timp :) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
cam asa arata indicatorul de benzina... in stanga lui e faza lunga si in dreapta lui indicatorul de centura
|
Salut!Cum ramane cu intalnirea?Ramane asa cum am vorbit randul trecut la Ikea?Mie imi comvine ca e mai aproape de mine:D.Ma zapacesc repede prin Bucuresti.
|
Quote:
|
Deci vineri ikea ora18.Decaord?Hai ca trece timpul........
|
Quote:
la ora aia cred ca o sa poate si liviu :) |
Quote:
iti arat o poza maine si ti-o explic ii posibil sa nu ai sonda dotata si cu bec cate fire ai? pe sonda? daca ai 3 ai si bec daca ai unu ai doar nivel |
Quote:
|
Domnilor, acu ceva timp am intrat pe forumul asta si m-am decis sa ma alatur si eu pe 29 intalnirii. Deci, ramane ca loc de intalnire Ikea-parcare ora cam 20:00?
Mi-ar face mare placere sa va cunosc. https://forum.4tuning.ro/images/icons/icon14.gif Poate ne si bericim :-P |
Salut,
Poate veni orice posesor de Tico? Daca da, o sa apar si eu. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning