Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

cipri-vkt 01-04-10 11:41

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Quote:

Originally Posted by calinpetco (Post 3238522)
In urma spargerilor repetate ale garajelor din zona mea, politia a prins infractorii iar astazi am primit in posta o hotarare judecatoreasca din care, dupa puterea mea de intelegere, reies urmatoarele:
Hotii sunt scosi de sub urmarire penala deoarece nu exista probe suficiente pentru incriminarea lor, DESI ACESTIA AU RECUNOSCUT FAPTELE IAR UNELE BUNURI AU FOST GASITE LA EI.
Paguba mea in toata aceasta "afacere" a fost minora pot spune... dar totusi! Chiar asa?

Atasez copie dupa hotararea judecatoreasca(am sters numele de familie al pagubitilor dar am lasat numele mic ca sa va dati seama cati sunt) ... cat despre numele hotilor... l-am lasat sa-i vada lumea! Am sters si numele procurorului... desi trebuia sa-l las... sa vada lumea cine-s fruntasii clasei...

CE? NU-I SUPERBA TARA IN CARE TRAIM?
BINE CA NU V-AU OBLIGAT SA LE LUATI SI O LADA DE BERE SA FI KIT:lol:

PinkProbeLady 01-04-10 12:08

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Quote:

Originally Posted by alexalfa2006 (Post 3238142)
si eu vin, tre sa plec mai repede de la cluj sa ajung, vorbim maine la intalnire detalii(ora, unde ne intalnim..) sa mergem impreuna, si ramo iar vom fi suporteri

Multumesc! Acum e acum...

lucster 01-04-10 14:31

Acum e acum? Come on, o sa mergi si-o sa-i rupi. Maine un pic de practice in parcare la patinoar si o fi perfect.

alexalfa2006 01-04-10 15:49

mai facem o intalnire azi la Atrium pana nu pun astea barierele? pe la 7?

PinkProbeLady 01-04-10 16:01

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by lucster (Post 3239200)
Acum e acum? Come on, o sa mergi si-o sa-i rupi. Maine un pic de practice in parcare la patinoar si o fi perfect.

Asa o sa fac, incerc sa nu va "fac de ras" daca tot am oameni alaturi!
Apropo. Si-a primit si pata roz. A fost iedeia vopsitorului si a lui Sorin. Le voi folosi la evenimente sa nu lovesc croamele.

alexalfa2006 01-04-10 16:04

ce tari sunt las ca nu ne faci de ras oricum fie ce o fi noi tot te aplaudam asa ca o sa fim mandrii(cat ii taxa de participare?)

PinkProbeLady 01-04-10 16:06

Habar nu am cat va fi inscrierea. Inca nu stiu nimic.

rangerxtr 01-04-10 17:37

7 Attachment(s)
asa sa vedeti un pic cum e baby acuma!!! pregatita pt gropi!!! bling bling...si oz canova gat terminata....

si uitati va la caciucul cum e ros pe lateral.....drifturile astea.....si astea sunt de vara,.......

alexalfa2006 01-04-10 17:40

is numa bune pentru atrium

rangerxtr 01-04-10 18:29

baaa sunt cauciucuri noi culmea doar lateral iam ros...acuma iam pus pe spate cei care au fost pe fata.....

intrebare!!!! am nevoie sa tai din ...capacele de la prezoane(sau cum se cheama) adica din plastic....are cineva ceva flex sau cu ce? cine ma ajuta asa arata nasol jentile....help!!!am eu pe cineva dar e super ocupat ....mersi...

maine cum ramane la p5 intalnirea?

calinpetco 01-04-10 19:33

cred ca la patinoar e mai ok, mai ales ca acum e lumina la ora 19, e mai aerisit... mai in natura asa... la P5 facem doar intalnirile extra-curriculare :)

alexalfa2006 01-04-10 20:13

la patinoar intalnirea si daca ne hotaram mergem apoi la P5

rangerxtr 01-04-10 22:08

clarrrr si la pppp55!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si firma continental cum mai trece peste criza..fara consumatori!botezam jentile!mama lor.....in vinerea mare!

cipri-vkt 01-04-10 23:19

Quote:

Originally Posted by rangerxtr (Post 3240485)
clarrrr si la pppp55!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si firma continental cum mai trece peste criza..fara consumatori!botezam jentile!mama lor.....in vinerea mare!

daca le si uzi eu vin cu taxi8)

tuica aia o mai ai prin masina?

Daci 01-04-10 23:27

Ce faceti mai dragi forumisti? Mutati locatia intalnirii saptamanale? Lasa-ti-o asa cum era, intr-un loc linistit si hotaram ce facem mai departe de la locul intalnirii. Vorba aia "btw" tre' sa masor 0-100 km/h si 0-400 m cu noul soft prin GPS. Pe asfalt ud mi-au iesit cam mici rezultatele. De atunci am pus cauciucuri de vara si sper ca s-a uscat asfaltul unde am testat softul. Sper ca maine sa ajung si eu la intalnire.

All times are GMT +2. The time now is 14:02.

- Copyright 2026 4Tuning