![]() |
|
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
Da nu puteam sa nu sugerez...ii prea tare:) o puneam eu daca nu o puneai tu , deci :))
|
Quote:
|
Quote:
|
mai aveti un pic si va luati la bataie . Ce ,, comunitate SUNTETI VOI,, ???
CE AM OBSERVAT EU. LOGIC EU EGAL CU 0. NU VEDETI CA SUNTETI DOAR 5 SAU 6 CARE VB PE ACEST FORUM? RESTU CE CONTEAZA IS PROSTI DA I DRAQ.EI NU AU PARERI NIMIC. DOAR CEI 6 . VAD CA SUNT 6 INTELIGENTI IN PIATRA SI RESTU DOAR PROSTI ,,CARE NU AU TREABA CU TUNINGU L ,, CUM ZICETI VOI DAR VOI CE INTELEGETI PRIN TUNNING? MA INTREB EU......VOI VA CREDETI SOFERI?STITI CE INSEAMNA UN SOFER? HAI RUPETI VA ASTEPT COMENTARII/ P.S. E DIFERENTA INTRE UN SOFER SI UN CONDUCATOR AUTO |
:)))))) da ce te`a apucat asa de odata??:)
unde vezi u ca se cearta lumea?:) nu avem timp pt asa cva..acuma conlucram la un eveniment national..care cred ca e primul de genul asta din ist 4tuningului...:) |
Quote:
Al doilea !!! :D Primul a fost cand ne-am "lansat";) |
Din pacate omu delireaza.....cine sa mai certat acuma:))?
*PS: Buddy nu am mai trecut pe la tine :)) ca m-a pus tata sa fac curat in masina:D |
Quote:
Get a life ... P.S: Invata sa scrii ! |
Va rog sa nu degeneram. Omu a citi probabil din urma. Nu mai are rost sa dezgropam securea razboiului!
|
cei care va pricepeti la telefoane,ziceti-mi si mie,toate telefoanele aduse din strainatate trebuie decodate ca sa pot pune cartela romaneasca?merci
|
Teoretic doar cele care au fost anterior blocate într-o anumita reţea, cum ar fi cele pe care le cumperi la noi la fidelizare pe la Orange sau Vodafone
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Oricum, asta nu'i o problema, telefonul se poate decoda in cateva minute si costa 20-30 de ron. |
Raspuns pentru ady_lkw
Soferul ideal si pasionat de tuning si pilot si ce mai vrei tu trebuie sa fie: - Un om bun si sa nu aiba nimic rau de spus la adresa celorlalti dect la modul de gluma ( deci tu nu te inscrii ) - Sa nu fi provocat niciodata din vina lui nici macar o zgarietura la o masina. - Sa i-si cunoasca foarte bine limitele si sa nu le depaseasca inutil. - Sa aiba notiuni avansate despre mecanica auto si despre modul de functionare a unei masini. - Sa aiba capacitatea si sa faca singur modificari si reparatii la propriu auto indiferent de complexitatea acestora. - Niciodata sa nu se ia la intrecere pe strada cu incepatori, copchii sau alti soferi care fac acte de vedetism . - Absolut todeauna in agumeratie sa dea prioritate celor care nu au prioritate dar sunt blocati in trafic. - Obligatoriu sa fi pus pe capota masinii in scopuri sexuale minim 5 femei bune rau . - Sa accepte orice provocare auto intr-un cadru organizat chiar daca stie ca va pierde. - Sa ajute todeauna un alt sofer aflat in impas. - Sa nu dea mita la politisti si sa se ia in gura cu ei de fiecare data cand stie ca are dreptate. - Sa nu vorbeasca despre masini , tuning si sa nu dea absolut nici un sfat pana ce nu depaseste 500.000 km parcursi . Cam atat i-mi trece prin cap :) Si nenea ady_lkw .... eu nu fac parte din nici un club si detest certurile astea intre ei ...dar sa stii ca aceste rivalitati au dus de regula la o competitie si toate certurile au ambitionat mai mult partile implicate si cand au inceput ei sa se certe erau o mana de oameni acum sunt de zece ori mai mult . Deci aceste certuri au fost constructive si au pus ambitia oamenilor la treaba sa faca mai mult decat ceilalti, a trezit spiritul de competitie intre ei ceea ce e foarte bine si are rezultate deosebit de benefice asupra comunitatii auto din Piatra Neamt . Deci din partea mea certativa fratilor pana nu mai puteti si demonstrati in fiecare zi ca sunteti mai buni decat ceilalti si ca faceti mai mult decat ei :) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning