Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

Ali_ump 20-08-09 15:47

Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning

Da nu puteam sa nu sugerez...ii prea tare:) o puneam eu daca nu o puneai tu , deci :))

Teo MTM 20-08-09 17:12

Quote:

Originally Posted by ghici_robert (Post 2572564)
Singura masina cu functii de hidroavion .
Decoland de pe apa :))
Eu nu am vrut sa pun poza cu farasu Alin a sugerat sa o pun pe forum :))

Zboară puiule ! :-))

AnDrEiCa 20-08-09 20:13

Quote:

Originally Posted by ghici_robert (Post 2572564)
Singura masina cu functii de hidroavion .
Decoland de pe apa :))
Eu nu am vrut sa pun poza cu farasu Alin a sugerat sa o pun pe forum :))

Asteptam si filmuletzul ;)) pe drum de tzara:D

ady_lkw 20-08-09 21:07

mai aveti un pic si va luati la bataie . Ce ,, comunitate SUNTETI VOI,, ???

CE AM OBSERVAT EU. LOGIC EU EGAL CU 0. NU VEDETI CA SUNTETI DOAR 5 SAU 6 CARE VB PE ACEST FORUM?
RESTU CE CONTEAZA IS PROSTI DA I DRAQ.EI NU AU PARERI NIMIC. DOAR CEI 6 . VAD CA SUNT 6 INTELIGENTI IN PIATRA SI RESTU DOAR PROSTI ,,CARE NU AU TREABA CU TUNINGU L ,, CUM ZICETI VOI
DAR VOI CE INTELEGETI PRIN TUNNING? MA INTREB EU......VOI VA CREDETI SOFERI?STITI CE INSEAMNA UN SOFER? HAI RUPETI VA ASTEPT COMENTARII/ P.S. E DIFERENTA INTRE UN SOFER SI UN CONDUCATOR AUTO

buddy_lexx 20-08-09 22:10

:)))))) da ce te`a apucat asa de odata??:)
unde vezi u ca se cearta lumea?:) nu avem timp pt asa cva..acuma conlucram la un eveniment national..care cred ca e primul de genul asta din ist 4tuningului...:)

Ali_ump 20-08-09 23:04

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2573450)
:)))))) da ce te`a apucat asa de odata??:)
unde vezi u ca se cearta lumea?:) nu avem timp pt asa cva..acuma conlucram la un eveniment national..care cred ca e primul de genul asta din ist 4tuningului...:)

Al doilea !!! :D Primul a fost cand ne-am "lansat";)

AnDrEiCa 20-08-09 23:13

Din pacate omu delireaza.....cine sa mai certat acuma:))?

*PS: Buddy nu am mai trecut pe la tine :)) ca m-a pus tata sa fac curat in masina:D

scturoag 21-08-09 03:40

Quote:

Originally Posted by ady_lkw (Post 2573287)
mai aveti un pic si va luati la bataie . Ce ,, comunitate SUNTETI VOI,, ???

CE AM OBSERVAT EU. LOGIC EU EGAL CU 0. NU VEDETI CA SUNTETI DOAR 5 SAU 6 CARE VB PE ACEST FORUM?
RESTU CE CONTEAZA IS PROSTI DA I DRAQ.EI NU AU PARERI NIMIC. DOAR CEI 6 . VAD CA SUNT 6 INTELIGENTI IN PIATRA SI RESTU DOAR PROSTI ,,CARE NU AU TREABA CU TUNINGU L ,, CUM ZICETI VOI
DAR VOI CE INTELEGETI PRIN TUNNING? MA INTREB EU......VOI VA CREDETI SOFERI?STITI CE INSEAMNA UN SOFER? HAI RUPETI VA ASTEPT COMENTARII/ P.S. E DIFERENTA INTRE UN SOFER SI UN CONDUCATOR AUTO

De la ce te-ai luat ?!? sincer ?!? :lol:

Get a life ...

P.S: Invata sa scrii !

Ali_ump 21-08-09 08:54

Va rog sa nu degeneram. Omu a citi probabil din urma. Nu mai are rost sa dezgropam securea razboiului!

FLAME 21-08-09 10:21

cei care va pricepeti la telefoane,ziceti-mi si mie,toate telefoanele aduse din strainatate trebuie decodate ca sa pot pune cartela romaneasca?merci

aleks 21-08-09 10:37

Teoretic doar cele care au fost anterior blocate într-o anumita reţea, cum ar fi cele pe care le cumperi la noi la fidelizare pe la Orange sau Vodafone

buddy_lexx 21-08-09 10:37

Quote:

Originally Posted by FLAME (Post 2574349)
cei care va pricepeti la telefoane,ziceti-mi si mie,toate telefoanele aduse din strainatate trebuie decodate ca sa pot pune cartela romaneasca?merci

nu neaparat! depinde de la ce firma de telefonie mobila e luat

Jok3r K10 21-08-09 10:38

Quote:

Nu toate ....doar cele luate la abonament acolo ....

scturoag 21-08-09 11:57

Quote:

Depinde de tara, in Anglia toate telefoanele mobile sunt codate indiferent ca sunt la liber sau la abonament.
Oricum, asta nu'i o problema, telefonul se poate decoda in cateva minute si costa 20-30 de ron.

ghici_robert 22-08-09 12:14

Raspuns pentru ady_lkw
Soferul ideal si pasionat de tuning si pilot si ce mai vrei tu trebuie sa fie:
- Un om bun si sa nu aiba nimic rau de spus la adresa celorlalti dect la modul de gluma ( deci tu nu te inscrii )
- Sa nu fi provocat niciodata din vina lui nici macar o zgarietura la o masina.
- Sa i-si cunoasca foarte bine limitele si sa nu le depaseasca inutil.
- Sa aiba notiuni avansate despre mecanica auto si despre modul de functionare a unei masini.
- Sa aiba capacitatea si sa faca singur modificari si reparatii la propriu auto indiferent de complexitatea acestora.
- Niciodata sa nu se ia la intrecere pe strada cu incepatori, copchii sau alti soferi care fac acte de vedetism .
- Absolut todeauna in agumeratie sa dea prioritate celor care nu au prioritate dar sunt blocati in trafic.
- Obligatoriu sa fi pus pe capota masinii in scopuri sexuale minim 5 femei bune rau .
- Sa accepte orice provocare auto intr-un cadru organizat chiar daca stie ca va pierde.
- Sa ajute todeauna un alt sofer aflat in impas.
- Sa nu dea mita la politisti si sa se ia in gura cu ei de fiecare data cand stie ca are dreptate.
- Sa nu vorbeasca despre masini , tuning si sa nu dea absolut nici un sfat pana ce nu depaseste 500.000 km parcursi .

Cam atat i-mi trece prin cap :)

Si nenea ady_lkw .... eu nu fac parte din nici un club si detest certurile astea intre ei ...dar sa stii ca aceste rivalitati au dus de regula la o competitie si toate certurile au ambitionat mai mult partile implicate si cand au inceput ei sa se certe erau o mana de oameni acum sunt de zece ori mai mult . Deci aceste certuri au fost constructive si au pus ambitia oamenilor la treaba sa faca mai mult decat ceilalti, a trezit spiritul de competitie intre ei ceea ce e foarte bine si are rezultate deosebit de benefice asupra comunitatii auto din Piatra Neamt .
Deci din partea mea certativa fratilor pana nu mai puteti si demonstrati in fiecare zi ca sunteti mai buni decat ceilalti si ca faceti mai mult decat ei :)

All times are GMT +2. The time now is 10:29.

- Copyright 2026 4Tuning