![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
Quote:
|
Quote:
|
S-a gasit un E36 316I recent adus ,cu ceva rugina...:D
In continuare ,cumpar S54B32 |
4 Attachment(s)
Si niste poze cu golfu de ieri
:D |
Garajul a luat foc azi noapte.Īn el era şi Golf-ul şi E36-le.
Nu am putut salva nimic.Totul a ars,absolut totul. Voi reveni probabil cu un nou proiect după ce strāng ceva bani. Iau o mică pauză de la MMVV2.Voi reveni īn scurt timp. |
15 Attachment(s)
Foarte naspa de tine darius:(
Am mai lucrat la astra: fustita pe dreapta- cumparat+montat VOPSEA DE CULOAREA MASINII(in caz ca se zgarie imediat remediez)- cumparat -dat jos toate emblemele de pe portbagaj jante opel astra OPC +gume cumparat montat si poze:)) SIIII,dupa cum m-ati rugat (lol?:)) ) poze cu Ford-ul.Noaptea si dis-de-dimineata:) Ceeee pareeereee aveeeeti?mie imi place:) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
@darius ce nasol... imi pare rau...
@andy arata foarte bine ford-ul. nu prea imi plac jantele la opel... @taboku ne luam toti e36 :lol: :lol:. arata foarte bine golfu', ruleaza-l linistit :D. Piese ramase de la kit-ul celuilalt e36, care vin foarte bine pe e36 asta. |
4 Attachment(s)
Am montat Fifi-ul :D:D mai trebuie sa soseasca jantele care sunt secret pana atunci:D
Sper sa-i placa prietenei mele , ca de cand am cumparat-o nu a vazuto :D Honda a primit o alta bara fata si praguri , care le-am pus de proba:D ele sunt la vopsit deja:D Enjoy! |
3 Attachment(s)
@Darius-Chiar imi pare rau...daca ai nevoie de ceva, te poti baza pe mine!
@Andy007-Da ce e cu a 2-a poza cu Ford-ul, l-ai facut sa si zboare?:lol::lol::lol: @Ruffy RUF- Fiat-ul ala seamana(din fata) foarte mult cu un Porsche 911 de prin '80:twisted:, Honda v-a fi masina Clovn?:lol: CE AVETI TOTI CU BMW-URILE 318 (pisica)? Stage II a fost terminat cu succes. Din cei 130 Hp cat erau la inceput, acum sunt 307, eu zic ca e super bine! Merge cineva la CNDR?:-):twisted: |
Maine am sa scot motorul din golf..Desigur pentru o alta bestie >:)
|
Cu ce anume am distrus o?
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Salut!Dupa un timp revin si eu.
Asa deci am cumparat un Subaru Impreza WRX STI adus din Marea Britanie Detalii: an 2008 37.000 km Benzina 300 cp ABS,Dispozitiv antidemaraj electric,ESP,Geamuri electrice,Īnchidere centralizata,Servodirecţie,Airbag-uri faţă şi lateral Pret:20,000 EURO Pe viitor o sa schimb consumabilele |
Golfu' a fost vandut la un toavaras asa ca am bani de jante noi ca nu imi plac,vopsita masina total(in momentul acesta se dezmembreaza,miercuri seara ajunge la vopsitorie)si un rollbar daca mai raman bani.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
|
- Copyright 2026 4Tuning