![]() |
|
re: Club Ford Capri
Quote:
|
pai fiecare cu placerea lui, dar merg si 4 doar din cele laterale :D
oricum sunt curios ce preturi au asemenera stoape NOI...fie ele chiar si de la KIA |
1 Attachment(s)
cam ceva de genu ar arata !! ( cam ciudat parerea mea !! poza respectiva e modificata !!)
|
suportzi gasim de v6 pt capri?
macar de imprumut? sa le copiez. incercatzi sa facetzi o fapta buna ca vin sarbatorile si mos gerila o sa vina si anul asta cu deshtu in nas. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
cand am cumparat masina si eu aveam 4 stopuri de rotunde... aratau foarte bine dar am cedat remarcilor ca erau de "tractor"..... ulterior mi-a parut rau ca le-am dat jos.. si ma gandeam sa-mi construiesc altele care sa fie cu 1...2 cm mai mari si mai plate luminate cu LED ..2 cu semnalizare pe mijloc iar celalalte 2 cu lumina pentru mers cu spatele... insa in prezent privirea mi-a fost furata de alte "stoape"....
no... amu' la care sa ma opresc..??!!!! |
cele rotunde eu zic ca nu dau prea bine, astea gen mustang merg...
|
dar.. ce e in neregula cu cele standard de capri? cele de mk2 sunt superbe prin simplitate si ar merge oricand puse pe mk3, cat pt mk1, cele subtiri sunt perfecte. nu poti pune stopuri de mustang sau mai stiu io ce.. e kitch, oricat de bine ar da, e kitch.
|
...............astfel de modificari se intalnesc si la casele ( foarte ) mari...acum fiecare tre sa-si aleaga ce vrea de fapt sa faca cu masina... ori sa o aduca cat mai aproape de original.... si respect celor care au ales aceasta optiune... ori sa o ""tuneze""....
oadata ce ai spus cuvantul tuning s-au deschis noi orizonturi....si cine poate stabili limitele pana la care trebuie mers..??? |
bine bine, dar niste suportzi nu gasim kiar de loc?
|
2 Attachment(s)
Quote:
cele originale mie imi plac la nebunie..Zolley, dk iti pui altceva..te rog trimite-le inapoi la TM, k ma descurc eu cu ele si imi voi cumpara capra pt ele :wink: se stie k am mai facut asa ceva..acum am cumparat o gramada de piese..printre care o masca de un anume Ford, curand imi voi cumpara acel Ford...care culmea, chiar necesita acea masca :oops: :twisted: :twisted: Quote:
cam asa arata(copiati ai lui, originali ai lui codrin) :arrow: |
Quote:
|
o intrebare... in cazul in care ati avea 4 faruri la masina... iar pe 2 si faza lunga si faza scurta... pe celalalte.. ce ati pune..?? lunga sau scurta..???
|
Quote:
p.s : mie imi plac stopurile rotunde... |
Quote:
e strigator la cer....mai rascolitzi si voi pe acolo pls... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:27. |
|
- Copyright 2026 4Tuning