![]() |
|
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
deci.....va rog frumos sa ma felicitati ca sunt absolventul facultatii de management :lol::lol::lol: urmeazaz licenta peste vreo 2 sapt, dar ma dedscurc yo, asa ca....bravo mieeeee :D
|
Quote:
|
Quote:
|
;) :-) ms ms ms :lol:
|
felicitari ..bv.. esti tare...bine ca ai vointza :) ..nu ca altzii :)) ..bafta..
|
Quote:
|
Deci Pe Sapt Viitoare Se Anunta Un Gratar La Piatra Si Se Zicea Ceva Sa Ramanem Acolo Peste Noapte....asa Ramane Sau Nu Sunt Amatori??
|
Quote:
si poate dai si tu ceva de baut asa ca sa uzi diploma :)) |
daaaa, ms ms la toti pt felicitari si promit ca am sa dau de baut in momenul in care imi vor elibera diploma, si dupa licenta daca se termina asa cum trebuie ;)
|
Re: Bmw 320d
ms ms ionutzzz, am vazut ca ai facut ceva poze aseara, baga-le si tu pe undeva. dolb mai ai de crescut ca sa ai macar un bmw. pune si tu macar o poza ca te lauzi cu acel bmw de fff mult timp, dar nimeni nu a vazut "hamann"
|
Quote:
|
te felicit daca vreau eu. hmmm! mdea! vreau! felicitari:clap: :bunch: :drunk:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
1 nu era nevoie sa postezi pozele pe topicul meu
2 pt simplul fapt ca ai sigla cu hamman in loc de bmw tu spui ca-i hamann ??? daca ai avea chiar asa multi bani precum spui, nu ai sta tu cu un e46 sau cu o astra ;) 3 nu m-ai convins deloc ca e masina ta ;) ....SI CU ASTA AM INCHEIAT DISCUTIA PE TEMA ASTA, BAFTA :!: :!: :!: |
Quote:
2. nu e numai sigla, presupun ca sti si tu cu ce se ocupa in mare parte hamann ( hai sa iti dau un indiciu, poate si rezolvarea, exhaust ;) ) 3. nu e masina mea, e a tatalui meu :D |
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
|
- Copyright 2026 4Tuning