Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

Bmw_Rulllzzz 11-06-07 13:46

Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning

deci.....va rog frumos sa ma felicitati ca sunt absolventul facultatii de management :lol::lol::lol: urmeazaz licenta peste vreo 2 sapt, dar ma dedscurc yo, asa ca....bravo mieeeee :D

SashaNT 11-06-07 14:05

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 943246)
deci.....va rog frumos sa ma felicitati ca sunt absolventul facultatii de management :lol::lol::lol: urmeazaz licenta peste vreo 2 sapt, dar ma dedscurc yo, asa ca....bravo mieeeee :D

Felicitari ! :twisted: si succes la licenta .. te descurci ca doar esti baiat descurcaretz :-P

MON-u 11-06-07 14:06

Quote:

Felicitarile mele!;)

Bmw_Rulllzzz 11-06-07 15:21

;) :-) ms ms ms :lol:

ionutzzz 11-06-07 16:44

felicitari ..bv.. esti tare...bine ca ai vointza :) ..nu ca altzii :)) ..bafta..

Boasa 11-06-07 17:26

Quote:

Felicitari si succes la licenta!

Cristy_mat 11-06-07 19:01

Deci Pe Sapt Viitoare Se Anunta Un Gratar La Piatra Si Se Zicea Ceva Sa Ramanem Acolo Peste Noapte....asa Ramane Sau Nu Sunt Amatori??

Al3xxx 11-06-07 19:37

Quote:

Bah ce iti mai place tie sa te lauzi :))) oricum Felicitarile mele !
si poate dai si tu ceva de baut asa ca sa uzi diploma :))

Bmw_Rulllzzz 11-06-07 19:53

daaaa, ms ms la toti pt felicitari si promit ca am sa dau de baut in momenul in care imi vor elibera diploma, si dupa licenta daca se termina asa cum trebuie ;)

Bmw_Rulllzzz 11-06-07 19:59

Re: Bmw 320d

ms ms ionutzzz, am vazut ca ai facut ceva poze aseara, baga-le si tu pe undeva. dolb mai ai de crescut ca sa ai macar un bmw. pune si tu macar o poza ca te lauzi cu acel bmw de fff mult timp, dar nimeni nu a vazut "hamann"

dolb 11-06-07 20:16

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 943931)
ms ms ionutzzz, am vazut ca ai facut ceva poze aseara, baga-le si tu pe undeva. dolb mai ai de crescut ca sa ai macar un bmw. pune si tu macar o poza ca te lauzi cu acel bmw de fff mult timp, dar nimeni nu a vazut "hamann"

am postat pe niste thread-uri poze.. in fine, voi posta cand ajung acasa poze sa o vezi ;)

sageata 11-06-07 20:53

te felicit daca vreau eu. hmmm! mdea! vreau! felicitari:clap: :bunch: :drunk:

dolb 11-06-07 21:08

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 943931)

asa cum am promis ! ;)

Bmw_Rulllzzz 11-06-07 21:36

1 nu era nevoie sa postezi pozele pe topicul meu
2 pt simplul fapt ca ai sigla cu hamman in loc de bmw tu spui ca-i hamann ??? daca ai avea chiar asa multi bani precum spui, nu ai sta tu cu un e46 sau cu o astra ;)
3 nu m-ai convins deloc ca e masina ta ;)

....SI CU ASTA AM INCHEIAT DISCUTIA PE TEMA ASTA, BAFTA :!: :!: :!:

dolb 11-06-07 21:41

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 944130)
1 nu era nevoie sa postezi pozele pe topicul meu
2 pt simplul fapt ca ai sigla cu hamman in loc de bmw tu spui ca-i hamann ??? daca ai avea chiar asa multi bani precum spui, nu ai sta tu cu un e46 sau cu o astra ;)
3 nu m-ai convins deloc ca e masina ta ;)

....SI CU ASTA AM INCHEIAT DISCUTIA PE TEMA ASTA, BAFTA :!: :!: :!:

1. ai cerut poze, ti-am dat !
2. nu e numai sigla, presupun ca sti si tu cu ce se ocupa in mare parte hamann ( hai sa iti dau un indiciu, poate si rezolvarea, exhaust ;) )
3. nu e masina mea, e a tatalui meu :D

All times are GMT +2. The time now is 05:36.

- Copyright 2026 4Tuning