![]() |
Re: Diverse discutii
Quote:
|
nu am primit nimic...
|
Man fratica da si mie situ lor uitate in catalogul ala FK tre sa scrie si situ lor sau zimi unde gasesc si eu catalogul ala FK, nu il vinzi til cumpar.
|
http://porcusorul.com/porcusor/mic/melisten Help me to feed up my pig. Thank you! :lol:
|
Duminica la ATV'uri merge cineva?
|
platon te-ai reprofilat ?:))
|
Hai Romania , vino Vineri la ora 17:00 pe bulevard sa organizam cea mai mare galerie a romaniei cu masini, biciclete role ,scutere etc, prezenta obligatorie cu steaguri,fulare, etc parada incepe de la sud din fata garii si va strabate tot ploiestiul sa facem o galerie numeroasa vino si tu si alatuate galeriei iar in final cu toti vom urmari meciul Romania-Italia pe un display de 6/4 metri la sala sporturilor olimpia FII ROMAN ADEVARAT SI ALATURATE NOUA HAI ROMANIA.
mergem si noi sa facem galagie ? :D |
pai nu e deajuns ca facem in fiecare seara ?:D:))
|
Meciul ca meciul frate, dar maine e cursa legala la Calarasi si as vrea sa mergem si noi cat mai multzi.
Inscrierea este 15 RON si se da cine vrea cu cine poate!!! LIBERE! O sa fie curse una dupa alta. Nu pe grupe... Eu vreau sa merg!!! Voi ce draq faceti??? |
auzi tu ti-ai deschis vreun peco si nu stim noi ?:) asi merge si io daca faci un plin :))
|
Pai ne combinam la zeama si mergem...
Taz spre exemplu merge sigur si el.. Kostas daca isi rezolva mica problema la masina vine si el si participa... |
plm....sint de noapte:(....poate nu veniti cu filmari.....
bafta celor care vor participa........ |
Plecarea catre Calarasi in aceasta dimineata la ora 9:00 din Petrom Bucov!
NSL Ploiesti are o masina la start! Nu a mea! Una mai rapida! Greu de crezut, dar este una mai rapida :lol: |
Cine stie pe unde gasesc si eu MDF in Ploiesti mai ieftin,si sa cumpar la metru patrat,sa mi-l taie ca sa nu ma car cu ditamai foaia,ca nu am unde sa o pun :D
|
poi ti-l taie si la Bricostore si la Praktiker ;)
|
Pai il taie,problema e ca aia nu au auzit de MDF,ii citez cand am fost si am intrebat:"Ce e ala MDF?" :))
|
cum plm?asa idiotzi?!! o gramada de blaturi la mobila sunt facute din MDF,cum dreaq sa nu stie ce-i ala MDF :))))))))) astia de la Bricostore si Praktiker inseamna k lucreaza cu amatori ;)
|
don`ule ... poze de la calarasi n`ai ?
|
zi-le de PAL, s-ar putea sa inteleaga.
|
Am intrebat de MDF,si m au intrebat ce e ala,si le am zis ca e un fel de pal,doar k e din lemn masiv,si au zis ca nu au :D.....am intrebat la Metro,Bricostore,Interhome
|
1 Attachment(s)
Quote:
Catalogul...daca ai drum prin Ploiesti ti-l dau,dar e pe anul '07. Am scanat coperta din spate. |
Pentru cei care merg la Buzau duminica 22.06.2008 ca spectatori si nunumai, stabilim vineri seara cum facem cu plecarea? Cati suntem, unde ne intalnim si la ce ora plecam?
Cei care nu acceseaza forumul vor fi anuntzatzi de cei de-aici ca sa nu avem discutii ca n-ati stiut cand e stabilita plecarea. Tot vineri seara vorbim si pentru TIBCO 2008, pentru ca sambata 21.06.2008 trebuie sa ajungem si acolo la show-ul lui HAI-u si KNS-u si la drifturile lui TENGU, Campionatul National de Burnout si alte chestii care or mai fii. |
un week`end plin de aventuri,senzatii tari ....mumos mumos.... la cat mai multe masini
|
1 Attachment(s)
Olanda , trimite-i pe tricolori acasa 8)
P.S. ce nu va convine ba ? fiecare cu visele lui :lol: |
shantzule dute bha si mananca o shaorma :))) in olanda :)
|
Maine dau cu masina peste Shantzu ca a cobit si au luat bataie ai nostri!!!
|
Quote:
|
Ok,te las pe tine sa treci primul,eu trec al 2-lea,restul sa-si astepte randul :))
|
Min-ule poti sa vii primu' , vlad deocamdata nu are masina :lol:
|
lasa-l ma ca are dreptate .... n-avem nevoie de BABE la euro2008 .... n-ati vazut ce pase dadeau ? ... bine le-a facut .... !! sa se invete minte alta data sa joace cum trebuie .. !!
|
Quote:
|
Shantule am o veste proasta pentru tine .............. pana iese a mea merg cu un Focus deci tot te prind pe strada!!! :twisted::twisted::twisted: Hai Olanda hah??? tREC DE DOUA ORI SA FIU SIGUR ......................... :twisted::twisted:
|
Macar stiu ca Olanda a mers mai departe :lol:
o sa mor pt ei 8) |
care vreti poze de la Cursa accelerare 402m 14 iunie - Calarasi
click aici http://www.filebox.ro/download.php?k...85095e&lang=ro |
Quote:
si asa te alegi si cu buza noua......il scoti la plata...:)) |
Ai dreptate Jackale!!!
Shantzule, cand auzi ca vin cu VR-ul pe strada pe la tine sa-mi sari in fatza mashinii! :lol: |
:lol::lol:
Quote:
Fii atent aici faza donu'le,discutie pe messenger...tipu are o Dacie 1400...e varza tipu,habar nu are de masini are carnet de o luna...e din bucuresti parca Griffo™: ce mah? Giany_yyo: imi duc masina la skn sapt viitoare Griffo™: eh sa mori tu si...ii pui turbo pe ea?=))=))=)) Giany_yyo: da mah ca am vazut eu la unu ca avea pus in loc de filtru de aer...stii ce frumos face Griffo:™: hai nu ma'nnebuni...sa mori tu?=)) a fost tare amuzant cand am vazut ca vrea sa iti puna pe ea turbo:lol::lol::lol: |
Quote:
|
Ai uitat Shantzu'le care e boala astora cu lamaia in parbriz...sa isi tuneze masina...normal,cu cat mai multe stickere 4t si alea mari pe luneta "Most Wanted" sau "De Puta Madre" o bara de cielo,un eleron din PVC sau altceva ieftin.Aveam si eu tampenie asta cu o dacie...cred ca aveam 17 ani cand era asta.Tipul nu prea are cunostinte vaste despre masini,stiu eu ce zic de rad de el.
|
Griffo, lasa comentariile... Esti plictisitor... :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:48. |
- Copyright 2026 4Tuning