![]() |
|
Re: Ce masina credetzi ca este?
Pontiac ?.......
|
pontiac GTO are alta masca...
asta o fi Holden Monaro sau Holden HSV Coupe ala ce l-a spus cineva pe pagina anterioara !?!? |
Opel Monaro VXR... :rolleyes2
|
draci, draci, draci :lol: :lol: :lol: :oops: :oops:
Opel e fratele lui Vauxhall, dar Monaro nu apartine marcii Opel..:D deci Vauxhall Monaro mai merge...da' nu Opel.. si sincer..e copiat de Vauxhall, care apartine de GM, ce detine si Holden ...de unde si fratia lui Pontiac GTO cu Monaro...Pontiac apartine la randul lui tot de GM.. mama masiii...sunt frati toti.. bagati brontozaurul..k m-ati capiat cu Monaro asta :lol: :lol: |
Exista si Opel Monaro VXR Florine! ;)
|
s-a ghicit Holden HSV Coupe 2003........baga fieru'
|
1 Attachment(s)
inca un fier
|
chiar nu puteti respecta regulile??
mai este una bagata la postul #2905 https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=2905 |
asta e Colt, proton din ala mic sau mazda 3. any questions?
|
despre aia mica rosie s-a zis ca e fiat seicento cu stopuri de nu stiu ce
aia care am pus-o yo e un proton |
aia "mik rosie nu e fiat seicento" asa k mai incercati ;)
|
bogdane...aia mika rosie..e in afara concursului...si prin urmare..a trecut ignorata...chiar dk s-a incercat totusi ghicirea ei...:D:D
deci incercam sa respectam regulile..cei cu alea mici si rosii..nu le respecta :oops: Dragos2900..da-mi te rog dk vrei :D un link unde pot vedea Opel Monaro...pt k pe google..asa rapid si dupa o singura incercare n-am gasit nik :( bogdane pune masina, ai nimerit protonul si neutronul :lol: :lol: |
Am o revista acasa....si scrie asa Vauxhall/ Opel Monaro VXR...daca ei gresesc atunci plm...:rolleyes2
|
defapt ii zice holden monaro :
http://www.nextcar.com.au/i.holden.monaro.CV8.JPG ...dupa cum stiu eu ...dar vauxhall, opel, holden,tot peacolo sunt toate 3 |
HOSV.....e australiana masina de natie......e si in NFS 6.......
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning