Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   A.C.S Inferno MotorSport (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport.html)
-   -   Diverse (topic de offtopic) (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport/86738-diverse-topic-offtopic.html)

daffy duck™ 14-03-10 23:56

Re: Diverse (topic de offtopic)

1 Attachment(s)
un mic teaser pentru lucian....:D:D:D:D....

87MTX 14-03-10 23:58

daffy..poate ma rezolvi si pe mine cu ce te-am rugat in legatura cu ce am vb.... cu acel nr.... :*

daffy duck™ 15-03-10 00:00

Quote:

Originally Posted by 87MTX (Post 3183609)
daffy..poate ma rezolvi si pe mine cu ce te-am rugat in legatura cu ce am vb.... cu acel nr.... :*

DISPERATULE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A.x.e.L 15-03-10 09:29

felicitari pt stand baietii...am auzit si ceva de un loc 2...treaba buna atunci...inca un exemplu ca seriozitatea aduce succese...keep on the good work...

Lucian_GXZ 15-03-10 09:32

Multumim frumos! Asa este, seriozitatea si dedicarea aduc mereu lucruri frumoase si performanta. Trebuie sa specific ca nu este vorba de un loc 2 ci premiu la TOP 3 Club & Passion - nefind specificat exact locul. Cu alte cuvinte Inferno Motorsport s-au clasat pe aceeasi pozitie Cu Anonymous si Fanatik.

TaZzY E30 15-03-10 09:43

Felicitari baieti pentru premiu

RoByNeT 15-03-10 09:50

Multumim frumos si speram in continuare, daca suntem uniti si ne dorim sa facem treaba buna impreuna, o sa apara rezultatele. Prin cupa asta suntem mai mult decat multumiti, ca am inceput cu pasi marunti, dar au dat roade eforturile facute. Pentru stand si pentru cupa vreau si eu sa multumesc tuturor membrilor, e meritul tuturor. Long Live Inferno Motorsport !!!

kidu2006 15-03-10 09:51

Quote:

Originally Posted by Lucian_GXZ (Post 3184252)
Multumim frumos! Asa este, seriozitatea si dedicarea aduc mereu lucruri frumoase si performanta. Trebuie sa specific ca nu este vorba de un loc 2 ci premiu la TOP 3 Club & Passion - nefind specificat exact locul. Cu alte cuvinte Inferno Motorsport s-au clasat pe aceeasi pozitie Cu Anonymous si Fanatik.

Felicitarile mele,dar felicitari pt ca ati reusit iar sa demonstrati "chestii";)

C_kst 15-03-10 09:59

Felicitari pt premiu baieti....

Evo-Jr 15-03-10 12:43

a fost frumos,am inceput bine anul.
spre sa si sponsorul nostru(HIL SERV) sa fie placut impresionat de prestatia noastra.
felicitari pentru toti membrii care s au zbatut si au incercat ca IMS sa fie la inaltime!!
Long live IMS !!! :)

gpk 15-03-10 14:14

Vreau sa multumesc in primul rand membrilor, sponsorilor si colaboratorilor.
Multumim pentru felicitati, pentru mine a fost ca o ambitie personala, trebuia sa demonstram "gurilor rele" ca suntem o echipa si ca ne putem evidentia... inca nu ati vazut tot!!!

cozo 15-03-10 15:57

Multumim pentru urari!
tin sa multumesc in special tuturor membrilor A.C.S. INFERNO MOTORSPORT pentru rabdarea, devotamentul si implicarea pe care au depus-o, Hannei...o super fata care merita tot rescpectul nostru, sponsorului nostru HIL SERV tuturor celor care ne-au pus bete in roate si au crezut ca nu vom face mare branza.
Domnilor...am facut! am reusit. sper k in viitorul cel mai apropiat sa ne ridicam mai sus, acesti pasi mici fiind un inceput.
next time...you will see!!!!!!!

Lucian_GXZ 15-03-10 16:44

ne traduce si noua cineva ce zice cozo aici? (glumeam). Cum eu am multumit tuturor si felicitat pe toti pe topicul destinat evenimentului, nu o voi mai face si aici, insa ceea ce e de apreciat este faptul ca am reusit sa ne mobilizam in toate situatiile contracronometru, si toate au iesit cum a trebuit.
Totodata comparand ce am avut noi la stand cu ce a fost la colegii de la anonymous.. poate parea o joaca, dar chiar nu a fost asa, si aici s-au facut eforturi, discutii, multe seri de planuit. Acolo insa a fost un efort supraomenesc, pentru care merita toata admiratia.
Revenind la ale noastre... cred, sper si promit ca cu fiecare an ce va trece, standul inferno va arata din ce in ce mai bine.

daffy duck™ 15-03-10 16:48

1 Attachment(s)
acestea fiind spuse...asteptam ziua de intalnire sa ne cinstim si noi putin, meritam zic io

si ca sa vedeti ca lumea ne stie...lucian are un fan :D

Lucian_GXZ 15-03-10 17:27

nu fi rau daffy, ca pana la urma de-asta a fost expusa masina. Oricum Hanna mi-a dat clasa :) i-a furat pe toti

All times are GMT +2. The time now is 06:53.

- Copyright 2026 4Tuning