![]() |
|
Re: Constanta - Accidente
De dimineata pe Mamaia in dreptul servicelui Reno Franci ,o betoniera rasturnata...Nu cred ca au mai fost si alte masini implicate sau vreun ranit.
|
Quote:
am uitat sa specific. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Eu am vazut doar cioburile care au ramas in urma accidentului pe la 2:30 noaptea... |
pai nu misca nimic pana nu patesc ei ceva ... si atunci cand patesc ei ceva sar de cur in sus ca nu ii ajuta nimeni ... astia sunt oamenii
|
ala cu fiatu coupe il cheama flavius ,
am vaz la tv ca e pompier ... |
Treaba cu primul ajutor e cu dus si intors: daca vre-una din victime are o leziune la coloana si tu cand o scoti din masina ramane paralizata? Iar apoi te da in judecata si ajungi sa te injuri singur ca ai fost prost ? In general e de preferat sa acorzi primul ajutor de genu - legi un garou, pui un pansament, dar nu mishti ranitul din masina.
|
sau tot la primu ajutor ar intra si scosul/taiatul bornelor de la baterie si daca e posibil aruncat cu nisip/pamant pe unde sa scurs carburantul...
|
http://www.telegrafonline.ro/1225404...on_mortal.html ... il stiam pe baiat :(
|
In fata la rustic un motor era varza da nu stiu cu cine sa lovit.Parea cam grav era plin de militie
|
Proaspat la spital la intersectie exact in coltul bisericii pe tomis...o dacie cu un grande punto cred...nu am apucat sa fac nici poze nici nimic....pfff ce ma oftic...o gramada de lume acolo nu am vazut cine stie ce :(
|
fiat bravo era
eu nu inteleg cum au ajuns cur`n`cur cand ele erau bulite aman2 in bot,sotia(sau ce era) celui din dacie inca era in masina =)) ii era frica sa coboare |
Quote:
dumnezeu sa ii ierte! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:14. |
|
- Copyright 2026 4Tuning