![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
6 Attachment(s)
Incercati si voi ceva!!! :D
|
4 Attachment(s)
Salut baieti ,
Rugamintea mea este de cosmetiza putin FABIA si anume : Prelungire bara fata si spate asemanatoare unei lame sau chiar lama .vreau ca aceasta sa fie prinsa sub bara Tips eliptic in partea stanga intre bara si lama Praguri Multumesc |
1 Attachment(s)
:arrow: Attachment 251078
|
3 Attachment(s)
sal ..am si eu un Porsche 944 ...hai sa va vad acum
pozele mele am uitat |
1 Attachment(s)
Salve! Am mai incercat si la alte threaduri dar nu ma ajutat nimeni! Incerc si la voi poate ma ajutati un pic cu masinuta mea. Poate i se face cuiva mila... Va salut si va stimez pentru pasiunea ce o aveti!
|
8 Attachment(s)
Rog pe cineva care are timp si chef sa-mi puna si mie jatele astea 3 dar sa para cat mai real va rog ptr ca nu stiu pentru care sa ma hotarasc.O sa pun 3 poze luate de pe net ca sunt rez mai mare si 2 facute de mine rez mai mica... nu ma intereseaza pe care o lucrati numa sa para real...sau cat se poate de real....
Multumesc mult. (Scuze ca am creeat un thread nou la Virtual Tuning dar nu am stiut ca exista rubrica asta....) |
3 Attachment(s)
pt robertrobert.
|
Mersi muult de tot super tari pozele!!!! acum trebuie doar sa aleg o varianta.....grea alegere.....oricum mersi mult inca o data!!!
|
calin_m_power faci si ceva pentru mine te rog frumos,am postat masina mai sus, merci fain!
|
Re: Virtual 4Tuning League - etapa a 6-a
3 Attachment(s)
mai baieti !! eu nu ma pricep deloc... da deloc .... dar indraznesc sa vin cu o rugaminte , poate ma ajutati intr-un fel ...
am in lucru un fiat 126 (650, polski ) si vreau sa fac ceva agresiv .... imi puteti da cateva idei va rog .... eu ma gandeam sa iasa cam ca pozele astea cu fiatul 500.... |
3 Attachment(s)
sal baietii am si eu o dacie sport vreau sa vad daca puteti face cv pt ea
|
cv asa agresiv sa vad si eu cum ar arata daca ar fi tunata si as avea finate
|
[QUOTE=adi-b-14-zhj;870265]cv asa agresiv sa vad si eu cum ar arata daca ar fi tunata si as avea finate[/QUOTEschimbai farurile punei numarul alal sub bara o sa arate mai bine ..poate si un shortz sub bara si o sa fie destul de Ok ...sunt proste pozele nu se poate face mai nimik p ele...
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Provocare Rover 825
6 Attachment(s)
Sal, ma intereseaza daca se poate aranja putin aceasta masina.Multumesc :rolleyes2 Bafta:idea: :idea: :idea:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:55. |
- Copyright 2026 4Tuning