![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
e cea mai frumoasa dacie :D de la br la buc :D
|
9 Attachment(s)
Quote:
Multam Cosmine, eram rupt de foame cand ne-am intalnit..nu prea imi ardea de conversatie:-) In ultimele zile am stat linistit, nu am mai facut nimic pe la masina nici macar pozele pe care ar fi trebuit sa le postez dupa sosirea de la Brasov..:rolleyes2..iata cu ce zestre m-am intors de la Brasov8)..ornamentele de prag frantuzesti le voi lua la aranjat si lustruit dupa care isi vor gasii locul pe masina. |
5 Attachment(s)
Quote:
Si la rugamintea lui Cosmin adaug cateva poze de la intalnirea din Buzau,in drumul de intoarcere de la Brasov.. |
Quote:
Glumesc:lol: Cate contraste intre cele doua masini:oops: |
multumesc frumos bogdane! am sa le descarc are dreptate eminem f tare contrastul!
|
frumoase masinile...:),2 stiluri total diferite.Bogdan vrea sa stiu daca ai folie pe geamuri sau sunt ionizate.Si unde le-ai facut?curand sper sa imi prezint si eu masina aici pe forum:P,am o nova gti din 2000,tot din Br:D.
|
pe cat de bine arata nig`u ..pe atat de jalnic e breaku ala, picturile alea rupestre mai lipseau, acum e completa.
|
bogdan...sincer...pe cat de bine arata masina ta...pe atat nu arata si cealalta. cum poti tu sa faci aceste poze? sincer..? eu unul si daca as avea cea mai jalnica masina nu as pune`o la poze cu asta...sincer...si eu am tot break...stock...care arata nu foarte bine...dar dak ar veni acest om cu ea sa fac poze cu a mea...sincer nu l`as lasa...
|
cea mai frumoasa dacie..pe bune;);):o:o!!!! chiar imi place foarte mult..:shock:s-o stapenesti sanatos si fara incidente..si inca odata felicitari pt masinuta;):workout:
|
Felicitări Bogdan pentru atenţia care o acorzi detaliilor şi spor la treabă în continuare. Mă abţin să comentez despre FXF pentru că nu e threadul ei şi chiar nu prezintă nici un interes pentru mine maşina aia...
|
Quote:
Eu nu utilizez messengerul si de aceea am ales sa le postez la mine pe Topic,ca sa le aiba si el; nu vreau sa iasa dispute inutile de la cateva poze:rolleyes2 @Ovi, geamurile sunt ionizate, lucrare facuta acum 4 ani de o firma din Galati(Alirofa parca)..cu omologare RAR si acte la mana. Multumesc Conty One si nxtaz:-) |
cum sa pui emblema cu rombul galic pe o dacie ?
|
Quote:
Mie imi place f mult:-) |
vroiam si eu sa zic,dar dupa aia iar zicea ca sunt carcotas ;)) La mine alta e durerea. Stiu ca masina are tendinte old-school,dar emblema aia e urata cu draci,chit ca e de r12. Mai bine restilizeaz-o pe albastru sau schimb-o.
|
oricum e blasfemie
ce ar fi bine sa faci e sa vopsesti in spatele grilei cu negru si sa pui un vultur pe capota :P |
| All times are GMT +2. The time now is 16:19. |
|
- Copyright 2026 4Tuning