Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1300 la a doua tinerete - BR 98 NIG (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/38440-dacia-1300-doua-tinerete-br-98-nig.html)

pain_kings 14-05-09 19:06

Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG

e cea mai frumoasa dacie :D de la br la buc :D

Nastase Bogdan 14-05-09 19:06

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bv58bar (Post 2317245)
Mi-a luat 2 saptamani sa citesc thread-ul asta dar am citit toate paginile :D .Am fost si sambata la intalnire, dar am parcat mai departe ca eu am 1310, am fost si imortalizat in 2 poze :lol: .Concluzia mea este ca e frumoasa rau de tot masina, i-a placut si lui taicamiu :shock: ,ceea ce e foarte greu facut, s-a uitat la ea din toate unghiurile.Numa bine si sper ca nu ai plecat si de la Brasov cu zgarieturi pe ea.

Multumesc ,ma bucur ca v-a placut masina:-)..si nu, nu am mai avut parte de "binevoitori"..;)

Multam Cosmine, eram rupt de foame cand ne-am intalnit..nu prea imi ardea de conversatie:-)

In ultimele zile am stat linistit, nu am mai facut nimic pe la masina nici macar pozele pe care ar fi trebuit sa le postez dupa sosirea de la Brasov..:rolleyes2..iata cu ce zestre m-am intors de la Brasov8)..ornamentele de prag frantuzesti le voi lua la aranjat si lustruit dupa care isi vor gasii locul pe masina.

Nastase Bogdan 14-05-09 20:25

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by pain_kings (Post 2319157)
si cv poze de la mine ..fakte azi..:P

Pe cand omul isi bate capul cu treburile prin Service altii ii pozeaza masina..:-)..multumesc:-)

Si la rugamintea lui Cosmin adaug cateva poze de la intalnirea din Buzau,in drumul de intoarcere de la Brasov..

Cozmescu-Alin 14-05-09 20:54

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 2319468)
Pe cand omul isi bate capul cu treburile prin Service altii ii pozeaza masina..:-)..multumesc:-)

Si la rugamintea lui Cosmin adaug cateva poze de la intalnirea din Buzau,in drumul de intoarcere de la Brasov..

Te tin minte:sad:Ai fost in buzau si nu ai zis nimic:sad:

Glumesc:lol:

Cate contraste intre cele doua masini:oops:

bz_22_fxf 14-05-09 21:43

multumesc frumos bogdane! am sa le descarc are dreptate eminem f tare contrastul!

Ovi. 14-05-09 22:32

frumoase masinile...:),2 stiluri total diferite.Bogdan vrea sa stiu daca ai folie pe geamuri sau sunt ionizate.Si unde le-ai facut?curand sper sa imi prezint si eu masina aici pe forum:P,am o nova gti din 2000,tot din Br:D.

LKS 14-05-09 23:23

pe cat de bine arata nig`u ..pe atat de jalnic e breaku ala, picturile alea rupestre mai lipseau, acum e completa.

dmo.mihai 14-05-09 23:27

bogdan...sincer...pe cat de bine arata masina ta...pe atat nu arata si cealalta. cum poti tu sa faci aceste poze? sincer..? eu unul si daca as avea cea mai jalnica masina nu as pune`o la poze cu asta...sincer...si eu am tot break...stock...care arata nu foarte bine...dar dak ar veni acest om cu ea sa fac poze cu a mea...sincer nu l`as lasa...

conty one 14-05-09 23:46

cea mai frumoasa dacie..pe bune;);):o:o!!!! chiar imi place foarte mult..:shock:s-o stapenesti sanatos si fara incidente..si inca odata felicitari pt masinuta;):workout:

nxtaz 15-05-09 01:34

Felicitări Bogdan pentru atenţia care o acorzi detaliilor şi spor la treabă în continuare. Mă abţin să comentez despre FXF pentru că nu e threadul ei şi chiar nu prezintă nici un interes pentru mine maşina aia...

Nastase Bogdan 15-05-09 06:21

Quote:

Originally Posted by dmo.mihai (Post 2320304)
bogdan...sincer...pe cat de bine arata masina ta...pe atat nu arata si cealalta. cum poti tu sa faci aceste poze? sincer..? eu unul si daca as avea cea mai jalnica masina nu as pune`o la poze cu asta...sincer...si eu am tot break...stock...care arata nu foarte bine...dar dak ar veni acest om cu ea sa fac poze cu a mea...sincer nu l`as lasa...

Cosmin m-a ajutat la nevoie..asta conteaza pentru mine;)..si ca am pus cateva poze in care apare mai mult masina lui e pentru ca m-a rugat insistent sa o fac si nu cred ca e asa o nenorocire:rolleyes2
Eu nu utilizez messengerul si de aceea am ales sa le postez la mine pe Topic,ca sa le aiba si el; nu vreau sa iasa dispute inutile de la cateva poze:rolleyes2

@Ovi, geamurile sunt ionizate, lucrare facuta acum 4 ani de o firma din Galati(Alirofa parca)..cu omologare RAR si acte la mana.

Multumesc Conty One si nxtaz:-)

B 89 WRC 16-05-09 01:21

cum sa pui emblema cu rombul galic pe o dacie ?

Nastase Bogdan 16-05-09 07:03

Quote:

Originally Posted by B 89 WRC (Post 2323680)
cum sa pui emblema cu rombul galic pe o dacie ?

E chestie de gusturi..:rolleyes2..cu acel rombulet partea frontala a masinii e acum identica cu cea a unui R12 Gordini original.
Mie imi place f mult:-)

cicisxn 16-05-09 09:35

vroiam si eu sa zic,dar dupa aia iar zicea ca sunt carcotas ;)) La mine alta e durerea. Stiu ca masina are tendinte old-school,dar emblema aia e urata cu draci,chit ca e de r12. Mai bine restilizeaz-o pe albastru sau schimb-o.

B 89 WRC 16-05-09 11:00

oricum e blasfemie
ce ar fi bine sa faci e sa vopsesti in spatele grilei cu negru
si sa pui un vultur pe capota :P

All times are GMT +2. The time now is 16:19.

- Copyright 2026 4Tuning