Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

dragsteraudioart 30-03-10 23:12

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Quote:

Originally Posted by NEo007 (Post 3234467)
Eu? Ma confuzi cu Paul din Timisoara? :) Pe mine nu ma intereaseaza 0-400m ci 80-200 kmh :)

mia zis costel ca nu tu erai :D

brummy 31-03-10 08:18

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

mersi Luc! stiam de filmarea facuta de 2BAD, ii super frumos. Se pricepe baiatu

lucster 31-03-10 08:36

Nu merge nici asa sunetul la filmulet :( l-am urcat si pe vimeo, vad ca astia n-au comentat nimic:

https://vimeo.com/10556027

Brummy, lasa ca pe data viitoare vin si eu pregatit cu trepied, scot ceva mai misto. Oricum nu ma dau, ca vad ca si Loganu a ajuns sa fie mai tare decat mine :rolleyes2

rangerxtr 31-03-10 13:19

ce tare dacia ....na drace....la ce sa ajuns!!..si s3!si cate va tractoare pe acolo golf...si masinile alea de epoca...super....filmarea tare si super aia cu i'm dead! super..total...bravo tuturor care ati fost pe acolo!

Daci 31-03-10 20:49

@Neo, daca ii cunosti pe cei din roadrunners cu Seat-ul ca al tau si BMW-ul seria 1 coupe, sa le transmiti felicitarile mele la cum au facut un Audi A5 pe autostrada aproape de Szeged. Am fost martor la eveniment.

rangerxtr 31-03-10 21:22

fratilor cine vine sapt viitoatre la timi la 4 tunning days cu drift etc tunning audio .... 10-11 aprilie! eu lar sunt nu de alta doar sa scap de scroafa mea!

vineri schimb si jentile...in final

Daci 31-03-10 21:38

1 Attachment(s)
In principiu eu vin, dar da si tu mai multe detalii, asa pot vedea mai multi despre ce e vorba.

Despre asta e vorba:

NEo007 31-03-10 22:01

O sa le transmit :) oricum A5'ul e o prada usoara :D Chiar maine ma intalnesc cu baiatul cu Cupra :)

dragsteraudioart 31-03-10 22:06

https://www.4tuning.ro/motorsport-7/d...oara-5688.html

mai multe detalii despre eventul de pe 10-11 aprilie:twisted: arad-ul iara se va prezenta in numar mare

PinkProbeLady 01-04-10 00:57

Prezenta, participant.

ar80rau 01-04-10 07:07

si eu sunt prezent la timi...insfarsit un eveniment mai aproape de casa :woowoo::woowoo:

alexalfa2006 01-04-10 07:47

si eu vin, tre sa plec mai repede de la cluj sa ajung, vorbim maine la intalnire detalii(ora, unde ne intalnim..) sa mergem impreuna, si ramo iar vom fi suporteri

calinpetco 01-04-10 10:39

2 Attachment(s)
In urma spargerilor repetate ale garajelor din zona mea, politia a prins infractorii iar astazi am primit in posta o hotarare judecatoreasca din care, dupa puterea mea de intelegere, reies urmatoarele:
Hotii sunt scosi de sub urmarire penala deoarece nu exista probe suficiente pentru incriminarea lor, DESI ACESTIA AU RECUNOSCUT FAPTELE IAR UNELE BUNURI AU FOST GASITE LA EI.
Paguba mea in toata aceasta "afacere" a fost minora pot spune... dar totusi! Chiar asa?

Atasez copie dupa hotararea judecatoreasca(am sters numele de familie al pagubitilor dar am lasat numele mic ca sa va dati seama cati sunt) ... cat despre numele hotilor... l-am lasat sa-i vada lumea! Am sters si numele procurorului... desi trebuia sa-l las... sa vada lumea cine-s fruntasii clasei...

alexalfa2006 01-04-10 10:44

pai ai dracu hoti ca nici unu nu-i din Arad, Caline suna-l pe Alex si faceti recurs

rangerxtr 01-04-10 11:25

astai un exeplu clasic......dar cauza este clara,.....mod de rezolvare a cauzelor tipica zonei "mioritice" sa spalat pe maini...sa nu piarda vreme...de aia tara este plina de hoti excroci ..........WELCOME to romania land of jokes!!!!
am zis

All times are GMT +2. The time now is 08:50.

- Copyright 2026 4Tuning