![]() |
|
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
Facem o intalnire in seara asta ? Special pentru Mitza ca a luat permisul si scoate si el masina la plimbare :D.
Vremea,in afara de frig, vad ca e destul de buna. |
free dupa 9 jumate :D
PS: Sa nu radeti de mine daca imi moare motorul :( |
Diseara 19:00 Intalnire 4tuning pe Bulevardul Dem. Radulescu !!! o sa fie fete in bikinei vreo 100 de masini :lol: |
Venim si noi..... ( MD Crew )
|
Prezent!!!;)
|
la 8 voi fi prezent pe bulevard :)
|
eu si Laur bifam prezent ;)
@ SYD - sa nu uiti aparatu ca va fi show in seara asta :lol::lol::lol:...laur va fi personaju principal |
voi kinderii fara permis nu sunteti invitati
|
Quote:
|
ehe...atunci nu o sa se mai faca intalniri intre masini...o sa fie numai OZN-uri
Quote:
|
tu cel matur:)),
of:( mie dor de o intalnire a la vl |
mai sti ma cate shaorme baga adytzu ?:))))) isi lua si la pachet sa aibe sa manance pe drum pana acasa....ce vremuri :)))) adytzule, mai sti cand mergeam cu colonelu la service sa halimos?:)))))))))))))
|
daaaa...daca saptamana viitoare pe vineri sambata faceti vreo intalnire dati un call, ca ajung si eu in valcea
N-am mai mancat shaorma de o gramada de vreme, mi-a luat trafy locu:)) later edit: acum am pe mine tricou cu shaorma trafy:))) |
:))))))))))))))))))))))))) tot asa ai ramas:))))))))) nashu mareeeee a venit....nespalat nebarbierit si cu par la subtioara , candreste de te omoara si cu nasa langa el are blana de catzel \:d/ imbracat la 4 pioneze:))) Ba...Adytzule,,,cand aveai tu Pufy`u....dupa ce am plecat de la shaorma,,,,care s-a bashit de miroasea a ambreiaj ?:))))))))))))) mai sti ba ? ba ce vremuri..parca si shaorma intra mai bine
|
trafy dai un hamburger dublu dala de la hermes ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:13. |
|
- Copyright 2026 4Tuning