![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
2 Attachment(s)
Mai vreti Competitie de Drift?Ma ocup eu de ea...:D
Reguli: -Masina nu are voie sa aiba mai mult de 650cp; -Cauciucuri permise doar acelea din Control Tyres pack; -Masina trebuie sa aiba cel putin 1000kg (1 tona); -Aveti voie doar cu motoare I4 , I6 , Boxer si Rotary (restul de motoare V6 , V8 , V12 sunt interzise); -La masini nu au voie sa lipseasca elemente de caroserie sau geamuri; -Daca ai postat odata nu mai poti posta si a doua oara pentru concurs; Pozele: -Poza la masina; -Faceti una la Car info si una la Engine info ; -Trebuie sa faceti poze la fiecare lap (doar pentru siguranta); -Si bine inteles o ultima poza la punctaj; Harta pe care se va desfasura concursul este DMTrackWichur.Trebuie sa faceti 5 lap-uri...si ca totul sa fie mai interesant se va face prin eliminari...toti participantii vor fi impartiti in grupe de cate 2 (cu masini apropiate ca performanta) si se vor duela doar unul mergand mai departe spre urmatoarea etapa...Masinile trebuie sa fie gata si sa postati poza cu masina si cu engine si car info pana pe data de 20 (luni) pana la ora 23:59 Daca mai aveti intrebari? Download: Attachment 1784960 Attachment 1784970 Spor la alunecat ! :D |
Quote:
asa da ma bag si eu ;) bafta sper sa castig si de data asta :)) da am o nedumerire dece doar cu control tyre ? dece nu cu gume obisnuite astea is slikuri |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
eu ma bag ca trebuie sa fie cineva pe ultimul loc :))
|
Quote:
|
modestilor :))
|
1 Attachment(s)
e bun asa?
|
Quote:
|
pfff :(( vreau si eu :(( :(( da tocmai martimiercuri imi vin piesele de la pc :(( :((
misto citroenul .. pj facut de tn skype ?:S EDIT: Pagina noua :-< |
6 Attachment(s)
BMW E90 |
pune si tu bmw'u te rog ms :*
MULTUMESC!Sarbatori fericite! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:15. |
|
- Copyright 2026 4Tuning