![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Modelul arata chiar bine.Fain facut si mecanismul de deschidere al capotei.Nu atinge capota emblema ? In rest vad ca arata chiar bine.E interesant ca interiorul e deschis la culoare, beige, si in portbagaj e o mocheta mov.:shock:
|
Quote:
Producatorul a facut un compromis cu deschiderea capotei. Ca sa evite distrugerea statuetei au limitat deschiderea la ~45grade. Balamalele alea cu arc arata bine in mare, dar sunt cam grosolane. |
Unul din cele mai frumoase modele RR!!!
|
Frumoasa macheta.Insa dupa parerea mea tot pe argintiu ii sta cel mai bine.Sunt vrajeli ca e mai frumoasa ba pe albastru ba pe negru.Masina se numeste SILVER SHADOW deci dupa denumire ne dam seama ca argintiul ii este atribuit.In schimb pozele sunt superbe ca de fiecare data.Bravo Andrei si te invidiez pentru pozele astea artistice!
|
arata prea....bine:D
|
Sublim.
Sunt cateva modele clasice care imi plac foarte mult. Nu sunt multe, dar pot afirma ca acest Rolls este printre ele, recent pentru ca nu era. Felicitari pentru poze, pentru achizitie. Inca o greutate adaugata la vitrina ta. Si cand spun greutate, nu ma refer la kg. Te-ai prisn de smecherie, da? :) :-P |
18 Attachment(s)
Mercedes-Benz CLS500 - Kyosho 1:18
|
Execelente pozele. Imi place culoarea , dar parca ar fi mers mai bine cu interior crem sau gri. Am observat ca pe stanga sticla de la far sta aiurea, nu se poate remedia problema?
|
Nu mi-am dat seama de far. Am vazut ca e bara prinsa unpic prost, dar cred ca se poate remedia problema.
Oricum, cls-ul kyosho e o macheta buna, dar la alinierea componentelor si-au dat in petec. Eu inca nu am vazut un CLS perfect de la cap la coada :) |
Frumoasa culoarea, insorita zi :X
|
15 Attachment(s)
Ceva poze noi la un model "vechi".
Ferrari 512TR - Kyosho 1:18 |
Un model "oldschool" Ferrari foarte frumos, realizat pe masura de Kyosho, tinand cont si de varsta machetei. Imi place ;)
|
Quote:
pozele la cls sunt slabute , la ferrari bune :) |
My bad! Intr-adevar macheta a aparut in 2008...
|
Una din cele mai potrivite culori pentru Cls si foarte misto pozele la amandoua!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:26. |
- Copyright 2026 4Tuning