![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
pai spuneti ce planuri aveti. ies la 6 de la serviciu, ajung acasa, mananc. deci dupa 8 vin unde vreti voi :)
|
totusi, un decibelmetru nu are cineva?!
|
Astia de la politie ar cam fi obligati sa aiba...ia da-le un motiv sa il foloseasca :P
|
pt suceava se anunta cineva?
|
OSMS pleaca o parte sambata, si o parte duminica dimineata (majoritatea). Sunt sigur ca si AMC-ul pleaca organizat, si probabil tot duminica.
|
zyzu si pentru restu gastii din iasi... sambata vor fi liniutze iar duminica va fi etapa nationala de drift ;)) va asteptam pe toti la suceava ;))
|
Cum sambata liniute?
Hotarati-va "in pana mea" :))) |
Quote:
|
Quote:
|
am aflat de la un prieten , ca este un nene in iasi , cu un toyota land cruiser care are montat un bullbar , si face praf toate taxiurile care ii taie fata . il stie cineva ??? are tot respectul meu , am sa-i pup bullbaru :D
|
:lol::lol::lol::lol: il pup si eu !
|
Re: Peripetii cu smecheri de prin iasi
baiatul avea cumva GLP...?De la gold and platin e:twisted:rupei fashul:rolleyes2
|
bravo! baietilor care au fost la sv...... dar mah o intrebare am?? golf IV ala SIS are motoru normal sau ii modificat..... ca prea frumsos se ducea
|
oare tu c crezi ?? :)) era stock cu 90 de cai ;)) logic tata ca era modificat.... felicitari proprietarului... o masina cu mare potential ;)
|
pacat ca nu s-au continuat si grupele mari, dar poate intr-un fel a fost si bine sa s'a oprit.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:19. |
|
- Copyright 2026 4Tuning