![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
ft faina lucrare...bv bv...^:)^.............parca jantele nu-s prea bune pt masina asta.........
Un Accord si de la mine:oops: :oops: |
2fast 4u => Este clar ca nu ai o experienta in VT ! DAca ai avea, nu ai folosi culoarea asta ! Este destul de ireala! O schimbare atat de brusca a culorii de obicei dauneaza ! Idei foarte bune ! Jante prost puse, daca aveai grija aratau bine :wink:. Spoiler fata bun ! Pleaope bine realizate ! Insa cea din stanga nu e ca cea din dreapta ! Prag bun ! Ecartamentul spate este putin neclar ! Aici poza de mica rezolutie sau transformarea prea stridenta si-au spus cuvantul ! Se mai observa si linia initiala a ecartamentului... puteai sa dai cu smudge :wink:. eleronul nu imi place cum e pus si nici cum arata pe masina ! Mai bine fara :wink:.Sunt sigur ca inainte sa-l pui, ti-ai dat seama ca nu-l poti prelungi pe luneta ! Nu face ce nu poti ! Le vei invata cu timpul ! Foarte urat scos manerul acela ! Se vad linii urate de smudge ! Puteai folosi Patch Tool ( J ) sau C/P ! Far spate cu selectii destul de urate ... Asta am avut sa-ti spun ! Nu sunt dur dar iti spun ce ai gresit :wink:. Si la Honda am greseli ! priviti atent :wink:. De aceea va veni un update :wink:. Bafta tuturor !
|
1 Attachment(s)
Updateul promis !
|
Quote:
si sa nu fiu offtopic : - intre aripa fata si roata e cam ireal pe acolo - se vede ca nu ai experienta in vt -roata spate e inclinata in afara - se vede ca nu prea te descurci cu perspectiva -tevile de la intercooler sunt ireala -alta dovada ca nu stii vt |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
"Mother Russia":twisted:
|
2 Attachment(s)
>>>>>>>>polo<<<<<<<<<
|
@dilio...frumoasa masinutza.....cam simplu da nu vad nici o greseala
@mari.....frumos polo....parca intercooleru e ireal si jantele putin cam inclinate |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
sa nu dati cu pietre in mine...erea 3 dimineata cand am facut masina...
|
Spoiler fata copiat de pe masina VT...cred ca ne parasesti...
|
1 Attachment(s)
ok...here is it ....astept banu....:arrow:
|
daca tot suntem , la partea cu copiere dp vt . Avem voi sa copiem dp un vt . decat jantele ??? astept rasp ;).ms.
|
@Cobra2007 : cu placere ! o meritzi...;)
@mari4speed : nu e permisa copierea NICIUNEI piese de pe alta lucrare VT ! ;) |
mari4speed: daca jantele nu sunt brush (lucru intalnit destul de rar), nu e nici o problema. In cazul maerstrului Cobra, spoilerul ala e brush 100 %, iar gestul facut de el e o dovada clara de ignoranta (asta ca sa nu spun altfel) si un lucru interzis in "lumea" noastra.
Quote:
|
Quote:
O alta regula ar fi urmatoarea: orice componenta luata de pe alta masina, deja modificata virtual, se pedepseste, in prima faza, cu avertisment scris, apoi cu ban pentru 7 zile, indiferent cine este cel care a incalcat aceasta regula. Prin urmare ban 7 zile |
2 Attachment(s)
am incercat si eu sper sa va placa.....sa nu ma criticati f mult :oops:
|
Quote:
edit: acum am vazut ca i-ati dat ban.. nu cititsem mai jos..sry :-P |
comentati si la mine ...
|
Boss-ulica tata, mie unu nu prea imi place:
1. Masina 2. Jantele (mai joaca-te la lumina, la contrast, la reflexii) 3. Selectiile ( fi mai atent cand selectezi marginile alea la aripi si la geamuri ca sunt strambe) Nici eu nu ma pricep prea bine dar cred ca spun bine ce spun... Bafta. |
se leaga si de masina mea cineva?;)
|
sau de a mea ?
|
boss-ule nu imi place ca ai innegrit rama de la geamuri , se vede urat , trebuie sa micsorezi un pin brightens-ul la jenti sa para ca sunt de acolo , ai badboy look doar la un far
data viitoare lucreaza la rez mai mare ;) |
2 Attachment(s)
:rolleyes2 :arrow: :?:
|
arata bine doar k nu merge culoarea cu fundalu`(nuantza fundalului)............:(:P
|
Mie mi se pare ca a nimerit nuantele ;) Imi plac jantele dar mai bine le lasai la culoarea originala...;) Imi place faptul ca ai eliminat stalpul acela. Keep up!
|
si pragul pare nelalocul lui intra prea mult in roata din fata,cele mai naspa mi se par geamurile alea rosiatice
|
4 Attachment(s)
Un comment doua si la mine?
|
1 masina pe zi :D
|
2 Attachment(s)
nu am facut demult o masina mica :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 sper sa va placa.... culoarea nu cred ca e ireala cu toate ca nu prea am nimerit-o la noanta pe care o vroiam:rolleyes2 :arrow:
|
2 Attachment(s)
Comentarii va rog...
|
bo$$u...plasa ireala ...n-are umbre......selectii strambe la roata spate
dilio.....=))..super meseroas:))) |
dilio ! esti tare mai baiatule ! Nice car :lol:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Plz comment ... Nu am mai lucrat de un an si ceva :D Si as ruga pe cei ce se ocupa de Poll pt Challenge sa foloseasca lucrarea asta are un mic update fata de
cealalta postata la challenge's.Nu mai pot sa editez mesajul aja ca va rog frumos ;) ..... |
Foarte tare , wow cum de ai facut asa mijto???
|
2 Attachment(s)
golf4 tuning
|
2 Attachment(s)
Honda S2000 :D :lol: 8) .............. comment please:rolleyes2 :2gun::drunk: :peace: :chainsaw: :caffine: :boxing:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning