![]() |
Re: Diverse discutii
duminik frate....dar un program ceva ?? .... sa shtim pe la kt sa merem alea alea ...
|
PROGRAMUL EVENIMENTULUI 22 - 24 mai intre orele 10.00 - 20.00 (pentru vizitatori) 25 mai intre orele 10.00 - 17.00 Pret bilet intrare : 10 LEI / persoana Pret tichet parcare : 5 LEI eu zic sa ne intalnim pe la 10 :rolleyes2 ce ziceti ? |
deci ? care cum cand merge ? :???::???:
|
eu merg si maine si poimaine...
ne vedem pe acolo :D |
azi merge cineva la prisma ?
azi sunt burn-urile |
care a fost pe acolo?.......se merita?
|
masini putine ..si alea cunoscute...nimic nou...
dar asta e doar parerea mea ! :) |
foarte foarte dezamagit.....
|
ah...atunci e bine daca n-am pierdut nimic nou .....
|
Re: Poze cu noi, fara masini (de album)
Te uitai ca matza in calendar...
Sa il stapanesti sanatos (stiu ca e cam tarziu,da' mai bine mai tarziu decat niciodata...) |
Quote:
|
hai sa fim seriosi,cred ca 3 sferturi din userii de pe forum (in afara de cei noi...) il stiu pe Shantzu...
"freaza lui de shantz" =)) |
Quote:
cei care sunt din ploiesti ma stiu toti , unu singur face poze si intreaba mereu cand mergem sa mancam shaorma :lol: |
deci mai bn a fst in fatza blocului...:))) am ras de unu sambata seara facea cerculetze in parcare la kaufland ....si l-a luat politzia..=))
|
shantzu e fotografu' ploiestiului....yo's mai noi si nu prea il stiu....poate ne intalnim la o shaorma....ca si mie imi place :)):oops:
|
la shaorma il gasesti seara dupa 11.....atunci incepe si ne streseaza..."hai ba care mergi sa mancam".....:))
|
Quote:
|
de care Shantzule de berbec sau de pui? :))))
|
Off-topic!
P.S. - de pui platoane :lol: |
8) shantzule cat o mai fii frate salitosu la busteni la magazinu ala :drunk:..ca shaworma nu ma coafeaza..:-P
|
Quote:
iti dai seama daca se rupea punga pan sa ajungem sus ? cred ca sufeream amandoi de o cadere psihica :lol: |
Amandoi? Si eu mah? De mine si de Blondu' ati uitat?
"Cine are noroc are shalalalalalaaa!!! Cine n-are, n-are!!!" |
Nu am uitat ba , dar voi nu erati pe drum cu noi ! erati pe balcon ,urlati dupa noi :lol:
|
CAMPIOMATUL DE VITEZA IN COASTA
Etapa a V-a - vineri 6.06.2008 - RASNOV Etapa a VI-a - duminica 8.06.2008 - RASNOV Plecarea se face la ora 5:30 dimineatza in ambele zile. |
1 Attachment(s)
Old times :) :D
care isi mai aduce aminte ?:D |
cel cu fular e Tng`u ? :D
Ps: cine imi zice si mie de unde imi iau un pocket bike mai ieftinache:rolleyes2? |
Quote:
|
Quote:
ce vremuri minunate :tetter: |
astia cu pocket-bike-urile,in catalogul FK e cam 100 E unu,nu prea se merita sa comandati prin posta (din Germania) da' daca cunoasteti pe cineva care se plimba pe acolo,va scoateti frumos ;)
|
Quote:
|
Quote:
ms frumos! Altcineva...alta parere? pls...am nevoie ...sa il fac cadou :) |
am catalogul,dar din 2007,pe vremea aia costa 99 E fara transport,de transport nu zice nimic,mai bine intra pe site-ul lor,iei adresa de e-mail,si ii intrebi cat costa transportul pana in RO.
la pranz cand o sa ajung acasa iti scanez pagina,si o pun aici. |
multumesc frumos :D
|
2 Attachment(s)
Imi cer scuze,am uitat total sa pun pozele alea 2.Stiu ca nu sunt prea clare,sunt scanate...
Sper ca intelegi ceea ce vrei sa aflii.Daca vrei sa cumperi adresa lor de e-mail e [email protected] . Scrie-le un e-mail si intreaba-i cat costa transportul. P.S. Esti prieten cu Costin ??? (care a avut supra,si acum are dacia break) |
multumesc ink odata pt ajutor...preturile sunt f bune...le-am dat mail acum ast rsp :)
da ..sunt foarte bun tov :) |
Si eu.Il cunosc pe baiaul de la care a luat Supra (Liviu)
(Supra rosie, IL 04 CHD -parca) |
aici e sectiunea de matrimoniale ? :lol:
merge vreunu la calarasi duminica ? nu am mai fost impreuna la un eveniment de o groaza de timp :rolleyes2 |
merge vreunu la calarasi duminica ? nu am mai fost impreuna la un eveniment de o groaza de timp :rolleyes2[/QUOTE]
hmmmm.....nu e o idee rea....... |
ne pastram ptr buzau :) eu n-am cum sa merg maine ca sunt de servici :(
|
s-a schimbat data cursei !
cursa va fii duminica viitoare , pe 14 |
| All times are GMT +2. The time now is 19:42. |
- Copyright 2026 4Tuning