![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Quote:
|
Nu recomand sa va riscati cu detectorul...am incercat eu pe la sibiu...si este egal cu 0 .... Radarul te prinde inainte sa avertizeze detectorul + reactia de franare este prea violenta (exista risc de trafic aglomerat in spate)
In rest am rezolvat poblema achizitionand din olanda un Midland Allan de 9w + Antena , Satisfactie Garantata la drum lung (ex: Olanda--Romania) La ultimul drum nu am mai dat drumul nici la mp3 :))) Nu recomand achizitionarea de statie emisie receptie din magazine care nu sunt de profil...metro real 23 august etc. am prieteni care au achizitionat...si sunt ieftine si foarte proaste calitativ! Recomand cumpararea unui CB de firma chiar daca este mai scump....ex Midland,President etc!!!Pt ca acesta merita bani cu siguranta! Ex: Midland variaza de model intre 5 si 9mil.....daca te scapa de 2 radare : 2X3mil amenda + permis in buzunar..!! Numai bine |
care ai si pentru mine niste adrese cu body-kit din Ro sau eventual din alta parte ...?
Multumesc anticipat! |
cauta pe google si gasesti ce vrei si ce nu vrei:))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
care da o tura cu taxiu asta? :lol:
|
Are cineva habar cum fac cu modulul pentru īnchidere centralizată? Are nişte relee, şi am īnţeles că unul sau două s-au defectat. Se poate schimba unul singur, sau trebuie toate??
A mai păţit cineva asta? |
este pusa alarma aftermarket?
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Iulică, nu am pus alarmă aftermarket. Maşina nu are alarmă, doar că uneori face figuri modulul ăla pentru īnchiderea centralizată. Uneori merge, uneori nu. Baterie am la telecomandă, baterie am la maşină, deci la ăla m-am gāndit eu.
Andrei, merci mult pentru poze şi pentru răspuns! |
A instalat cineva IGO8.3 pe GPS?Eu am incercat sa il instalez si cand incerc sa il rulez imi da eroarea asta:"Initialization error:no language files were found".M-am uitat in folderul language si am fisierele acolo.Nu-mi dau seama din ce poate fii. :|
|
emh nu stiu ce sa zic...pune una aftermarket si cu ocazia asta pui si alarma :-P
|
Pe criza asta...? :))
|
iaca nu trebuia sa-ti iei masina daca nu poti s-o intretii :D
|
Quote:
P.S.: Nu stiu daca ai observat, dar e scoasa la vanzare :) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:19. |
- Copyright 2026 4Tuning