![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
am shi yo o mashina.....
|
frumusica dar ... spoileru in stanga e prea lasat ... in dreatpa prea ridicat ... la fel si aerisirea de pe "acoperis" (p bune nuj cum za zik :P) ... eleronu e cam mare ...
|
de fapt tot spoileru urmeaza traseu stanga sus - dreapta jos :D
iar aerisirea de p plafon vine dinspre mijloc spre dreapta masini + k are forma de cutie |
cauciucul fata e taiat aiurea, janta spate nu e centrata bine, aerisirea nu e nici dreapta nici reala la culoare .......parerea mea :???:
|
k....mersi de comentarii e de ajuns...pana acum...;)
|
2 Attachment(s)
Alte lucrari sper sa fi iesit mai bine olek ...
|
2 Attachment(s)
Lada "pusa din nou pe picioare" :-P
|
Quote:
|
roata fata care nu se vede e mov ... cauciucu fata care se vede ... e doar partea laterala (dak intelegi c zik) ... pragu e cam ciudatel ...
|
super marfa ti-a iesit...mai putin faptu ca in spate...la luneta acolo..se vede tot zapada aia din primu background...adica din ala original... :P...oricum e greseala din neatentie... Felicitari !
|
Quote:
|
Quote:
|
victor-misto vopsita,dar jantele sunt foarte plate si intercooleru e la o rezolutie foarte proasta..puteai sa o cobori si tu k e inalta rau
maskt-nush ce are dar nu prea mi se pare ok..oricum jantele alea nu merg pe lada,spoilerul si pragul nu par la aceeasi culoarecu restul si oglinzile alea arata ciudat.. |
victor-era vb de ibiza...k netu meu merge k un cur
|
4 Attachment(s)
Sa va arat si eu "operele" mele .
P.S. : poate cineva uploada niste backgrounduri misto ? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning