Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club ESPERO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/92327-club-espero.html)

banzay 20-07-10 08:36

Re: Club ESPERO

Apropo jhonny, iti tot vad masina la munca (tot prin zona muncesc si eu) si arata bine :) Dar tot nu imi plac farurile de astra :oops: In rest, ai adus-o pe calea cea buna, barile desi mai mari sunt finut lucrate si per total masina arata de o nota 8-8.5 ceea ce e bine pt o masina cu care se si merge des, nu doar pt show :)

tigrut 20-07-10 09:08

Quote:

Originally Posted by Rob3rt_espero (Post 3529117)
@Tigrut

Salut,

Ce culoare este masina ?

Masina e visiniu cu 227.000 de km aprox, motor intact si functioneaza bn ...

ing3r 21-07-10 00:49

Quote:

Originally Posted by jhonny23 (Post 3530202)
merg adaptate lupele de la opel astra G ca sticla interioara este aproape identica cu cea de la espero cu mici diferente la sistemul de prindere in interior

Ce diferente la sistemul de prindere in interior?
M-ar interesa si pe mine, vreau sa stiu daca ar merge puse lupele respective !

jhonny23 22-07-10 08:51

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3530214)
Apropo jhonny, iti tot vad masina la munca (tot prin zona muncesc si eu) si arata bine :) Dar tot nu imi plac farurile de astra :oops: In rest, ai adus-o pe calea cea buna, barile desi mai mari sunt finut lucrate si per total masina arata de o nota 8-8.5 ceea ce e bine pt o masina cu care se si merge des, nu doar pt show :)

ms pt aprecieri .......dar daca erai un pic mai atent exteriorul nu este finisat este turnata doar fibra si data o mana de chit peste fibra si apoi dat un spray la culoare sa nu se ia garda de mine(eu fac naveta eforie constanta) ca nici timp si nici bani de finalizat lucrarea nu mai sunt......asa ca prefer sa mai unblu asa cu ea si asa am pu-so la vanzare......si sa faci o masina doar pt show mie personal mi se pare o tampenie(ca daca tot ai facut-o arata la toata lumea realizarea ta nu numai la show) si vezi ce poate si pe strada ....daca rezista barile pe ia ....daca nu crapa chitul nu cade farul ;))))) sa vezi daca lucrarea este de buna calitate sau proasta dupa caz........

banzay 22-07-10 12:23

La fel facusem si eu faza cu chit si vopsea :lol: Acum e trasa pe dreapta putin... Iar ti-am vazut masina, erai in fata la alimentara pe la munca pe acolo... dar iar eram grabit... dar las' ca ne intalnim noi odata :)

^^Splash^^ 23-07-10 17:58

Quote:

Originally Posted by tigrut (Post 3530273)
Masina e visiniu cu 227.000 de km aprox, motor intact si functioneaza bn ...

Salut .usile fata in ce stare sunt ? poti pune o poza cu ele ?au rugina ceva ? .mersi

jhonny23 24-07-10 07:07

5 Attachment(s)
pun poze cam cu arata acum

ALEX_BZN 24-07-10 09:59

Quote:

Originally Posted by jhonny23 (Post 3538988)
pun poze cam cu arata acum

dar la aripile de fata nu merge sa pui la loc bucata aia de tabla care ai taiat-o langa balamale?? ca din cauza ca nu e parca nu isi respecta masina linia?

johnsonxxl 25-07-10 14:24

salut baieti..am o problema...de 2-3 zile nu mai trage masina..adica pleaca cam greu si urca greu in turatii..nuj ce o fi...

sb05mhn 25-07-10 18:14

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 3541244)
salut baieti..am o problema...de 2-3 zile nu mai trage masina..adica pleaca cam greu si urca greu in turatii..nuj ce o fi...

Vezi filtrul de benzina sa nu fie infundat;)

johnsonxxl 25-07-10 20:47

Quote:

Originally Posted by sb05mhn (Post 3541748)
Vezi filtrul de benzina sa nu fie infundat;)

chiar filtrul e..il schimb maine..am aflat azi...nu mai merg pe rezerva de benzina niciodata:evil:

multumesc oricum

maryus_83 26-07-10 09:03

Asa e... trage numai gunoaie cand mergi cu cativa litri in rezervor.

Chiar si cei care aveti GPL, se recomanda cel putin un sfert de rezervor sa aveti in permanenta. Asta daca tineti la pompa voastra. :)

ALEX_BZN 26-07-10 09:33

Eu am topit o pompa de benzina..am mers fara benzina si s-a ars si apoi ma miram de ce nu mai merge pe benzina...am luat una noua BOSCH cu 250 ron, gasisem si ceva la 150 dar era de tot rahatu.

sb05mhn 27-07-10 20:10

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 3542048)
chiar filtrul e..il schimb maine..am aflat azi...nu mai merg pe rezerva de benzina niciodata:evil:

multumesc oricum

npc:-)

johnsonxxl 27-07-10 21:52

filtrul ca filtrul..am ditamai problemele..:lol: pompa de benzina sa dus..si radiatorul mia pocnit azi...m-am si speriat

All times are GMT +2. The time now is 04:29.

- Copyright 2026 4Tuning