![]() |
|
Re: Club ESPERO
Apropo jhonny, iti tot vad masina la munca (tot prin zona muncesc si eu) si arata bine :) Dar tot nu imi plac farurile de astra :oops: In rest, ai adus-o pe calea cea buna, barile desi mai mari sunt finut lucrate si per total masina arata de o nota 8-8.5 ceea ce e bine pt o masina cu care se si merge des, nu doar pt show :)
|
Quote:
|
Quote:
M-ar interesa si pe mine, vreau sa stiu daca ar merge puse lupele respective ! |
Quote:
|
La fel facusem si eu faza cu chit si vopsea :lol: Acum e trasa pe dreapta putin... Iar ti-am vazut masina, erai in fata la alimentara pe la munca pe acolo... dar iar eram grabit... dar las' ca ne intalnim noi odata :)
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
pun poze cam cu arata acum
|
Quote:
|
salut baieti..am o problema...de 2-3 zile nu mai trage masina..adica pleaca cam greu si urca greu in turatii..nuj ce o fi...
|
Quote:
|
Quote:
multumesc oricum |
Asa e... trage numai gunoaie cand mergi cu cativa litri in rezervor.
Chiar si cei care aveti GPL, se recomanda cel putin un sfert de rezervor sa aveti in permanenta. Asta daca tineti la pompa voastra. :) |
Eu am topit o pompa de benzina..am mers fara benzina si s-a ars si apoi ma miram de ce nu mai merge pe benzina...am luat una noua BOSCH cu 250 ron, gasisem si ceva la 150 dar era de tot rahatu.
|
Quote:
|
filtrul ca filtrul..am ditamai problemele..:lol: pompa de benzina sa dus..si radiatorul mia pocnit azi...m-am si speriat
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning