![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
Quote:
auzi bai asta ... tu crezi ca eu stau sa ascult ce melodii pui tu pe aici ? nici nu m`am uitat si nici nu am ascultat ... nu am specificat nicaieri ceva de vreo melodie. Si nu mai avea aerele astea aici cu ce _ _ _ _ ta si nu stiu ce. Ti`a cantat prea multa lume in coarne inclusiv eu si acu ai impresia ca esti sigur pe plapuma ta. Ti`am mai zis si iti mai zic ... ma doare undeva ca ai tu 15, 16, 17, 18, 30 de ani ... nu cred ca am facut cu cineva mai mic ca mine discriminare de varsta gen ca tu esti mic si prost stai jos. Inceteaza sa ai iesirile astea de macho aici pe forumul nostru cat si pe thread`urile altora. Nu ma impresionezi cu nimic prin textele tale de tarla. Da poate vreau sa iti sters postul uite asa ca ajung sa ma pun la mintea ta sa fac tziganie aici pe forum din cauza la niste chestii care te rog sa le faci si NU se intampla nimic. Sper ca macar un mic procent de bun simt ai si renunti la replica. Dupa ce citesti prostiile astea sterge. |
cred ca o sa incep sa dau din amenzile ale de care vorbeam....si nu pentru limbaj obscen........................
|
Quote:
|
oricum nu e frumos ce faci aici... lasand la o parte ce s-a intamplat intre voi...
|
nu e frumos ? astae nimic Lucian....da e frumos sa astept dupa lucru meu ? banii cresc in pom? muncesti sti cat tragi pt 1mil ca ajungi noptile acasa am multe de zis pt aproape toata lumea dar ma abtin o seara placuta...cred ca va aduceti aminte de Bogdy de bine nu de ala care nustiu ce si nustiu cum
|
Quote:
cum plm sa nu-ti fiu recunoscator...cand de fiecare data cand am avut nevoie de ceva m-ai ajutat ti-am explicat de multe ori ca daca esti baiat cu mine(si ai dovedit'o)....te ajut cu cea mai mare placere daca-mi sta in putinta... hai nu mai fi g@y ca nu ai dc...stii ca "fratili" tau te iubeste Quote:
|
Quote:
|
Mai bine spunem ca mai sunt cateva ore pana la 4tuning Days - s-a inceput lucru la stand! si de maine dimineata asteptam pe toata lumea la noi la stand sa le prezentam auto si sa dam mari cu hostess-ele alese pe spranceana! E un must see! Promitem un show la intalnime! ... ca mai mereu!
|
Quote:
|
mananci cacahitul Luciane! si sa vezi cat de zdreanta sunt pt reportajul care l-am dat la 4 Tuning si o sa apara am pomenit si de Inferno Motor Sport cum m-au primit iei cand nu aveam nimic si o sa apara scris sa pipai sa vezi asa ca nu sunt asa bulaugiu cum cred unii si uite de unde am plecat sau faze dastea mereu am trecut pe la voi o caterinca una alta in sepcial cu tine ca am avut o pritenie mai stransa fata de toti :) hai ne int maine ca sunt lesinat ma dor oasele ca nu am cum spune carnea la fizicul meu :)))
|
Quote:
Baa,terminati ma cu cearta ca sunteti din aceeasi echipa din cate stiam eu,daffy,asa e esti mai mic asa k leaga-ti ciocu cu atza,sau daca vrei sudeaza-l:)) Nu stii,esti mai mic lasa capu jos si taci;) |
Quote:
|
Quote:
Invitatii se cinstesc nu??? P.S.: Bafta multa si cat mai multe cupe:!: |
Kidule usa aia deschisa nu se uita niciodata :))))))))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:23. |
- Copyright 2026 4Tuning