Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   A.C.S Inferno MotorSport (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport.html)
-   -   Diverse (topic de offtopic) (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport/86738-diverse-topic-offtopic.html)

RoByNeT 11-03-10 14:41

Re: Diverse (topic de offtopic)

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 3171072)
ofticosule....nu incerca sa ma prostesti....intelegi....prea ma luati de prost cand si cum vreti voi...atata timp cat nu m-am bagat sa va ajut in problema voastra nu inteleg ce te f|_|+e pe tine pe icre....ai inceput sa te oftici ( cum faci tu deobicei) cand ti-am dat postul ala cu melodia dedicata pt tine ( stiam ca incepi si sari de cur in sus dar am zis, hai ca ii trece daca e)

nu iau partea nici lu bogdy si nici a ta...iau partea mea si cu asta basta....credeti ca daca sunt cel mai mic dintre voi, inseamna ca ma puteti lua la p|_|L@ cand aveti voi chef????....ca si asa s-au intamplat multe in ultimele saptamani si o sa le discutam noi toti dupa salon, ca acum e mai important sa terminam cu salon si pe urma discutam altfel.....

o zi buna in continuare!

P.S sa nu imi stergi postul si il rog pe lucian acelasi lucru. ms

auzi bai asta ... tu crezi ca eu stau sa ascult ce melodii pui tu pe aici ? nici nu m`am uitat si nici nu am ascultat ... nu am specificat nicaieri ceva de vreo melodie. Si nu mai avea aerele astea aici cu ce _ _ _ _ ta si nu stiu ce. Ti`a cantat prea multa lume in coarne inclusiv eu si acu ai impresia ca esti sigur pe plapuma ta. Ti`am mai zis si iti mai zic ... ma doare undeva ca ai tu 15, 16, 17, 18, 30 de ani ... nu cred ca am facut cu cineva mai mic ca mine discriminare de varsta gen ca tu esti mic si prost stai jos. Inceteaza sa ai iesirile astea de macho aici pe forumul nostru cat si pe thread`urile altora. Nu ma impresionezi cu nimic prin textele tale de tarla. Da poate vreau sa iti sters postul uite asa ca ajung sa ma pun la mintea ta sa fac tziganie aici pe forum din cauza la niste chestii care te rog sa le faci si NU se intampla nimic. Sper ca macar un mic procent de bun simt ai si renunti la replica.

Dupa ce citesti prostiile astea sterge.

cozo 11-03-10 19:13

cred ca o sa incep sa dau din amenzile ale de care vorbeam....si nu pentru limbaj obscen........................

bogdy.ghetto 11-03-10 21:32

Quote:

Originally Posted by Evo-Jr (Post 3171801)
ar fii cel mai bine.si ale lu bogdi cu lista cu joni gopo si ronit.
nu trebuie sa si rezolve probleme la noi pe forum.
....nu stiu ce sa zic
citeste lumea la noi pe forum si se ia cu mainile de cap...si unii isi fac pareri gresite despre membrii inf.

Deranjeaza adevatul? Pe Jhonny il sunam de pe telefonu meu nu raspundea si am facut o pauza mare asa si am sunat direct dupa alt numar si hop a raspuns ce inseamna asta?Bun nu ai auzit telefonul dar apelurile pierdute nu bat la ochian?Si de restul numai are rost sa vb pt ca nu vreau sa stric aici mai mult le vb la 4Tuning.

Lucian_GXZ 11-03-10 23:59

oricum nu e frumos ce faci aici... lasand la o parte ce s-a intamplat intre voi...

bogdy.ghetto 12-03-10 00:50

nu e frumos ? astae nimic Lucian....da e frumos sa astept dupa lucru meu ? banii cresc in pom? muncesti sti cat tragi pt 1mil ca ajungi noptile acasa am multe de zis pt aproape toata lumea dar ma abtin o seara placuta...cred ca va aduceti aminte de Bogdy de bine nu de ala care nustiu ce si nustiu cum

GopPo 12-03-10 03:17

Quote:

Originally Posted by bogdy.ghetto (Post 3170966)
GOP i-am facut ceasurile de bord albe nu a zis nici mersi ;)

ba ce-ai facut mah???? ma faci sa ma simt f prost la faza asta...stii ca ti-am zis saru'mana de n ori pt ceasuri si ca te cinstesc la ce ora vrea p##a ta...doar cash sa avem
cum plm sa nu-ti fiu recunoscator...cand de fiecare data cand am avut nevoie de ceva m-ai ajutat
ti-am explicat de multe ori ca daca esti baiat cu mine(si ai dovedit'o)....te ajut cu cea mai mare placere daca-mi sta in putinta...
hai nu mai fi g@y ca nu ai dc...stii ca "fratili" tau te iubeste

Quote:

Originally Posted by Evo-Jr (Post 3171017)
si gopo si a magnetizat cartela?:))

eram jos in liberty...imi schimbam stopurile ca afara nu aveam unde(daia nu aveam semnal)

Lucian_GXZ 12-03-10 09:15

Quote:

Originally Posted by bogdy.ghetto (Post 3173993)
nu e frumos ? astae nimic Lucian....da e frumos sa astept dupa lucru meu ? banii cresc in pom? muncesti sti cat tragi pt 1mil ca ajungi noptile acasa am multe de zis pt aproape toata lumea dar ma abtin o seara placuta...cred ca va aduceti aminte de Bogdy de bine nu de ala care nustiu ce si nustiu cum

Te cred, poate si eu as avea multe sa le spun multora.. dar prefer s-o fac fata in fata.. nu pe forum... Inteleg ca ai interesul sa faci o atmosfera proasta in jurul persoanelor respective.. dar totodata lovesti si in entitatea ce ti-a dat nastere.... Inferno Motorsport. :rolleyes2

Lucian_GXZ 12-03-10 11:52

Mai bine spunem ca mai sunt cateva ore pana la 4tuning Days - s-a inceput lucru la stand! si de maine dimineata asteptam pe toata lumea la noi la stand sa le prezentam auto si sa dam mari cu hostess-ele alese pe spranceana! E un must see! Promitem un show la intalnime! ... ca mai mereu!

GopPo 12-03-10 12:58

Quote:

Originally Posted by Lucian_GXZ (Post 3174888)
...intalnime!...

inaltime ai vrut sa zici :lol:

bogdy.ghetto 13-03-10 01:19

mananci cacahitul Luciane! si sa vezi cat de zdreanta sunt pt reportajul care l-am dat la 4 Tuning si o sa apara am pomenit si de Inferno Motor Sport cum m-au primit iei cand nu aveam nimic si o sa apara scris sa pipai sa vezi asa ca nu sunt asa bulaugiu cum cred unii si uite de unde am plecat sau faze dastea mereu am trecut pe la voi o caterinca una alta in sepcial cu tine ca am avut o pritenie mai stransa fata de toti :) hai ne int maine ca sunt lesinat ma dor oasele ca nu am cum spune carnea la fizicul meu :)))

kidu2006 13-03-10 02:59

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 3171072)
credeti ca daca sunt cel mai mic dintre voi, inseamna ca ma puteti lua la p|_|L@ cand aveti voi chef????....

Adica tu esti bagaboanda clubului sau ce?:)))))=)))
Baa,terminati ma cu cearta ca sunteti din aceeasi echipa din cate stiam eu,daffy,asa e esti mai mic asa k leaga-ti ciocu cu atza,sau daca vrei sudeaza-l:))
Nu stii,esti mai mic lasa capu jos si taci;)

kidu2006 13-03-10 03:00

Quote:

Originally Posted by bogdy.ghetto (Post 3177230)
mananci cacahitul Luciane! si sa vezi cat de zdreanta sunt pt reportajul care l-am dat la 4 Tuning si o sa apara am pomenit si de Inferno Motor Sport cum m-au primit iei cand nu aveam nimic si o sa apara scris sa pipai sa vezi asa ca nu sunt asa bulaugiu cum cred unii si uite de unde am plecat sau faze dastea mereu am trecut pe la voi o caterinca una alta in sepcial cu tine ca am avut o pritenie mai stransa fata de toti :) hai ne int maine ca sunt lesinat ma dor oasele ca nu am cum spune carnea la fizicul meu :)))

Salut,ma mai cunosti?si ce vrei sa spui prin prietenie stransa cu Lucian?erati legati unul de altul sau ti-a facut avansuri armasarul ala de Vik?:rolleyes2

kidu2006 13-03-10 03:02

Quote:

Originally Posted by Lucian_GXZ (Post 3174888)
Mai bine spunem ca mai sunt cateva ore pana la 4tuning Days - s-a inceput lucru la stand! si de maine dimineata asteptam pe toata lumea la noi la stand sa le prezentam auto si sa dam mari cu hostess-ele alese pe spranceana! E un must see! Promitem un show la intalnime! ... ca mai mereu!

O sa vin sa va frec hostessurile:)))...maine e 4tuning days?:shock:,poate dau si eu pe la voi,si voi sa dai cu un suc pe la mine
Invitatii se cinstesc nu???

P.S.: Bafta multa si cat mai multe cupe:!:

bogdy.ghetto 13-03-10 08:04

Kidule usa aia deschisa nu se uita niciodata :))))))))

kidu2006 13-03-10 11:42

Quote:

Originally Posted by bogdy.ghetto (Post 3177508)
Kidule usa aia deschisa nu se uita niciodata :))))))))

Ma gandeam eu:lol:.te intrebasem daca ma mai cunosti in sensu ca am vazut ca ziceai acolo de reportaje si etc,stiu ca ma cunosti,toata lumea ma cunoaste,apar des la t.v. dar nu ma laud:???:

All times are GMT +2. The time now is 05:23.

- Copyright 2026 4Tuning