![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
:)) te-a demascat...gata :))
Ce tare... cica "nu,nu asta... CELALALT !!" Genial :)) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
sa mai zica cineva ca centura nu salveaza vieti ....
|
Salveaza vieti...ca si un pretin so dat peste cap....de 6 ori:| si noroc ca or avut centura....o zis politzaiu:"ma ati avut mare noroc cu centurile ca multi oameni au murit in curba asta...acuma mai aveti 8 vieti din 9(ca si pisicile) :lol::lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
inca o intrebare care poate sa ma ajute, tot legat de injectoarele pentru a mea masinuta, am discutat cu cineva si zicea sa incerca cu ceva solutie pentru curatat si ''reinprospatat'' injectoare, oare merita sa incerc? |
NU MAI FOLOSITI AIUREA FORUMUL PT VANZARI SI CUMPARARI !!!!!!
ESTE LOC LA "ZONA COMERCIALA - BAZAR - SERVICII - TALCIOC" https://forum.4tuning.ro/442-zona-com...i-talcioc.html |
are mare drptate ballack
|
Quote:
in cazul tau nu are nici un sens o bagi degeaba si eu am incercat deci cautati injectoare nu are rost sa incerci sa pacalesti ca nu faci decat pierdere de vreme si de bani iale punele si o sa mearga:-) |
nu ati prin nici unu ceva crater deala urias pe drum ? :))) LOL ii dezastru drumu si prin oras baiamare- cavnic baiamare-dej chiar si prin orash :)))) rupeleas capu la aia ce dau legile..
|
pana la Seini injuri de toti sfintii din calendar. ai impresia ca esti in albania .... desi poate acolo-s mai bune drumurile. Multa "sanatate" le doresc celor care reparau drumul in primavara cu butelia .... multa UE ("uniune europeana"):twisted:
|
cam asa cu drumurile toates praf:x baia mare-baia sprie-cavnic-tg lapus tot maramu e plin de cratere.
pe tg lapus trec zilnic si in fiecare zi umblu la spovedit :-P la ce doamne doamne trag:rolleyes2 |
lasa ca imi deschid eu autostrada in gradina =))
|
Quote:
|
in seini ii dezastru drumul . Langa liceu sunt niste cratere , daca treci cu vreo 50km/h prin ele iti rupi masina :???:
|
lasati baieti ca la noi in Romanica ii mai palpitant, traim viata din plin simtim adrenalina, de toate avem parte (hai Baselu intreabane traim bine iar noi o sa iti raspundem pe PM ca sa nu ne dea ban bogo):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
|
- Copyright 2026 4Tuning