![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Si eu te-am vazut acolo in benzinarie,se tot holba un baiat de la pompa la jantele tale, dar am trecut destul de repede si nu am mai oprit:rolleyes2
Pai, viteza constanta la drum drept a fost de 110-120, doar pe portiunea spre Ploiesti i-am dat putin 150:-)..asa ca teoretic ar fi trebuit sa ma ajungi daca dadeai mai repede. Si mie mi-a facut placere sa te cunosc si sa vad live NUT-ul, multa bafta si tie si poate nu o mai vinzi;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mah bogdane, ne pica plombele dupa masina pe strada...
|
Quote:
Mai vrei turometrul ala?..ai nr meu,astept un telefon;) |
150 cu motor de 1,3? sau e 1,4 cu modificari?
Siii...150 pe ceas? Sau pe GPS? |
Pe vitezometru,nu pe ceas..;)..1.4 umblat discret:rolleyes2
|
umblat discret...e bine ca ai mentionat asta! Ai volanta usurata? Si daca DA,ai avut probleme cu vibrochenul pana acum? Sau bucsa aia de bronz sau alama sau ce e ea de la el(arbore)
|
tare masina...jantele alea fac mult tare` sa o stapanesti sanatos
|
Quote:
Cicisxn,nu am remarcat decat usoare avantaje date de usurarea volantei;) |
Mi-a luat 2 saptamani sa citesc thread-ul asta dar am citit toate paginile :D .Am fost si sambata la intalnire, dar am parcat mai departe ca eu am 1310, am fost si imortalizat in 2 poze :lol: .Concluzia mea este ca e frumoasa rau de tot masina, i-a placut si lui taicamiu :shock: ,ceea ce e foarte greu facut, s-a uitat la ea din toate unghiurile.Numa bine si sper ca nu ai plecat si de la Brasov cu zgarieturi pe ea.
|
ieri am fost la galati si la iesire de pe dig si la intrare in br am vazut nig-ul statea mandru in parcarea de la mazda parca! unde lucreaza bogdan1 si cand am coborat sa o mai admir l-am vazut pe bogdan iesind la pauza de masa! dar sincer sa va zic masina arata demential acolo in parcare! si toti care trec incetinesc sa se uite la ea! este o maisna dementiala fara defecte f frumos lucrata bogdane! la tine pasiunea nu are limite! inca odata felicitari bogdanele masina asta is a dream come true!
|
10 Attachment(s)
si cv poze de la mine ..fakte azi..:P
|
sunt foarte reusite pozele! felicitari! asta da dacie care sa reprezinte braila dar sa stii ca mai sunt 2 care vor reprezenta ceva! pt braila! si pe drumul lor catre remat se va jelii mult rfg si carolina blank lui cici!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
|
- Copyright 2026 4Tuning