![]() |
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
Salut!
Ma puteti ajuta? Am nevoie azi sau maine de o copie dupa o factura de cauciucuri de iarna. Nu conteaza dimensiunile sau numele proprietarului.. Multumesc anticipat! |
3 Attachment(s)
Vand ceas Citizen Professional Diver's 300m.
Pret : 1000 roni NEG. Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati pe urmatorul nr.de telefon: 0769120586. |
unde gasesc huse din alea albe care pun astia in service-uri pe scaune sa nu murdareasca?
|
Salut..cineva care stie cum trebuie sa bata farurile..sa mi le regleze si mie..am o skoda octavia 2..
|
1 Attachment(s)
uite am facut eu o schita
|
Am vazut cam cum sta treaba da nu pot sa imi dau seamacum tre sa fie..poti sa mi le reglezi tu:(?
|
momentan sunt la pat, in 3 zile termin un tratament.
ma poti suna atunci, ai nr meu de telefon in profil. |
Salutare tuturor, are cineva vreo idee daca se circula spre Bucuresti ? ar trebui teoretic sa ajung maine la pranz in aeroport :-| am verificat la CFR azi nu circula nimic iar maine nu se stie..
|
se circulă cu maşina....îţi recomand Constanţa-Hârşova-Slobozia-Drajna- A2-centura Capitalei -DN1....
|
M-am gandit si la traseul asta doar ca sunt cam toate DN-urile spre si dinspre Bucuresti inchise, A2 la fel o avem buna doar vara.. suntem izolati in judet.
|
Quote:
Spre Harsova ziceti ca e drumul bun? Ca la stiri am vazut altceva... |
Quote:
speram pe dupa amiaza sa se deschida A2 sau macar un DN spre Bucuresti. |
Salut ma poate ajuta cineva cu un fotograf pentru o nunta ? un numar de telefon , site ceva , Multumesc !
|
|
Quote:
ps: azi nicio sanşă de deschidere a drumurilor, poate de mâine... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:48. |
- Copyright 2026 4Tuning