![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
Mustangule, ai pus-o, pe tine te penalizez, numai tu eşti de vină :lol: roxanaroxi, să nu te superi, aici oamenii se cunosc toţi (aproape toţi) īntre ei şi de aia suntem mai lejeri īn conversaţii. oricum, bun venit :) |
Quote:
|
Quote:
P.s : practic m-ar fi interesat vreun ceai sau niste pastile magice care sa te faca sa uiti anumiti oameni sau evenimente nasoale din viata ta, da` cum asa ceva e imposibil ... |
Experientele "nereusite", dupa parerea mea nu ar trebui uitate. Ba din contra, ar trebui sa fie o experienta in viata din care sa ai ce invata pe viitor. Greseli, puncte forte etc.Cat despre suferinta, cred ca toti am patit-o macar o data in viata, dar suntem multi care am supravietuit :lol: Singura chestie e sa nu ajungi in extrema, demorazilare, drame, stat in casa cu ciocolata in mana. Daca ai cazut in partea asta, iesi mai greu si mai sifonat. :rolleyes2
|
Quote:
|
Caut fete sa le alin da nu gasesc ! Toate fetele care vor alinare sa apeleze la mine :D !
|
Quote:
|
Quote:
|
bre. o dati in diverse pe aici. bagati drame, tragedii.... ce atata palavrageala :)
|
Quote:
Quote:
|
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
cu toate ca la cate site`uri de socializare... faci cont acolo, dai add la toti, pui poza "marfa" si aia e... |
Salut,sunt nou pe forum si am si eo o problema in legatura cu fosta...
Deci am stat cu ea 8 luni si neam desp acuma de sarbatori pe motiv ca no merit...mia zis cuvinte grele gen"de la familie si pana la prieteni toti miau zis ca nu esti de mne" "mie sila de tne" "jet(si inainte imi vorbea cu iubi,ma alinta alea alea)" ....Si numai vreau sa mai stau langa cineva kre imi vorbeste aja urat....dar nu prea pot ca dorul e prea mare si nu ma pot abtine sa nu vb q ea p mess... Un sfat ar fi binevenit multumesc! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:56. |
- Copyright 2026 4Tuning