![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
*PointMaster - vezi k nu ai prelungire la eleron prin parbriz si luneta ... sunstinatoarele la "buza" park stau in aer ... nu sunt prinse de spoiler ... umbrele lor sunt aiurea ... scaunele sparco ... tiau iesit bin doar ca puteai sa le faci mai mari ... bv ... o lucrare bunicik ...
*ScAcKi - intradevar cea din oras e cea mai buna ... dar oricum are greseli mari ... la fel ca si celelalte ... |
7 Attachment(s)
Comment ... please ...
|
umbre ireale ... vyniluri asemenea ... jante puse aiurea ... jante plate ... blurr ... aerisitri puse stramb ... nu ai pus originalele ...
|
Quote:
|
dc vreti puteti comenta si aici am postat o masina noua! nu e prea bine facuta dar eu zic ca merita vazuta https://forum.4tuning.ro/showthread.p...829#post530829
|
spoileru stramb ... pragu are mai multe culori ... reflexii nereusite pe spoileru spate ...
|
3 Attachment(s)
Si originalele ... offf ... Dar nus toate am salvat peste original la unele scz :D
|
unde draq ... jante plate puse aiurea ... ca leam pus exact peste cele originale la acelesi dimensiuni ... si umbre ? Nu umblu la umbre ...
|
7 Attachment(s)
sper sa intelegi c si de ce ti-am incercuit ...
|
2 Attachment(s)
Long time no see... ce ziceti de caruta mea ? sa ma las sau nu de vt?
|
3 Attachment(s)
Sa mor eu daca reusesc sa pun cacatul asta de prag... Am fumat un pachet de tzigari si am injurat ca nebunu... Nu reusesc sa il pun...
|
3 Attachment(s)
Am mai incercat cateva chestii dar din nou nu mi-au iesit...
Zicetzimi si mie unde am gresit... Oricum.. pana dimineazta mai am de postat... |
*Panacota - suprotul stemei arata ciudat cu efect de carbon ... janta fata blurry ... nu mai face umbrele alea atat de puternice pe jante ... dupe parerea mea nu le mai face deloc ...
*TazzY - nu mai incerca sa modificii dacii si sa pui elemente extravagante pe ea ... chiar nu pica bine ... ca greseli ... selectii strambe ... prag de calitate proasta (poza originala pe care era pragul era de 800x600 iar tu l-ai marit cat sa fie de 1600x1200) ... jante prea luminate ... la pontiac partea cu vopsitu ti-a iesit dar nu inteleg dc ai lasat petele alea ... la urmatoarea ... carbonul nu este real ... ai selectii strambe ... incearca sa nu mai acoperi aerisirile dp capta ... |
2 Attachment(s)
Un SGM tunat finutz!
|
pragu e ireal ... sincer nu imi dau seama c forma ar vrea sa aiba ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:51. |
|
- Copyright 2026 4Tuning