![]() |
Re: My KYS !!
Iti mai trebuie un volan pe masura scaunelor si aia e!:X:X...Bravo!..Arata superb!
|
Quote:
|
Parca incepe sa se schimbe mentalitatea si la noi , sa nu mai fie curiosi care pun mana pe masini etc , ce mi-a placut la show a fost simplul fapt ca s-a putut sta langa masini si ca a fost facut intr-o parcare si nu la ... ( Romexpo / Romaero ) multa bafta cu ea in continuare .
|
FELICITARI PENTRU CUPE!!!
|
Quote:
|
Volanul ar merge ceva cu piele intoarsa si cu cusaturi rosii :)
|
Felicitari pentru masina, o vad zilnic si nu ma satur. Mereu stau cate 2-3 minute si caut un defect, dar nu prea gasesc.
|
nenea, dupa ce ca ai pus monopolul pe best autohtona acum ataci si pe cele de la sunet, mai lasa-ne si noua, astia mai mici ceva premii :)
bravo domnu, altfel nu se putea |
deci masina ta e.....e.....e ceva:)) chiar sunt inebunit dupa ea mai ales dupa ce am vazut-o live :X:X:X
As mai pune si eu poze dar deja ai aratat tu tot:D Erai in dreapta in masina si o fasaiai si am vrut sa ma uit sa vad unde sunt exact butoanele pt ca mi-sa parut ca erau undeva intre scaune si cand m-am apropiat sa ma uit mi-ai inchis usa:)) |
23 Attachment(s)
@marian - ma bucur ca ti-a placut masina
@vali, equinox - momentan volanul va ramane acelasi @pinguinu - multumesc, incerc s-o pastrez cat mai "intreaga". Cat despre defecte....nu este perfecta ! @cristi - nenea, mai am de mancat paine pana sa ajung la nivelul tau, pe partea de muzica :) participarea a fost just 4 fun dar ma bucur ca a iesit ceva din acest lucru... @radu - imi pare rau, nu a fost intentionat! in cele 2 zile masina a stat de multe ori deschisa, lumea a putut sta in ea si chiar sa se joace la suspensie.. Am mai gasit niste poze, de la eveniment si un filmulet. https://www.youtube.com/watch?v=Xin4J6480TQ&feature=plcp |
ai impresia ca respira masina asta:twisted:
|
6 Attachment(s)
si acum spui:)) as fi dat orice sa stau pe scaunele alea:O eram si curat pe pantaloni:P mrg...lasa ca vor mai fi eventuri
daca e pe poze hai sa pun si eu Deci sunteti fantastici (ghetto)! Primele 3 masini au fost baza. Cand Passatul va fi pe mana mea direct la voi vin! Apropo ghetto se ocupa si cu probleme gen vopsea sarita pana la tabla ( un tigan cu un ML ) sau grila sparta si ciobita ( un caine imputit pe autostrada ) |
Quote:
|
superba masinutza.....e bine ca nu te uiti in gura celor ce zic ca nu e bine sa bagi bani intr.o dacie......respect pt munca ta si ideile ce le.ai pus in practica
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:10. |
- Copyright 2026 4Tuning