Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   My KYS !! (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/68816-my-kys.html)

R.Equinox 13-05-12 21:36

Re: My KYS !!

Iti mai trebuie un volan pe masura scaunelor si aia e!:X:X...Bravo!..Arata superb!

valy1233 13-05-12 22:00

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5022042)
Iti mai trebuie un volan pe masura scaunelor si aia e!:X:X...Bravo!..Arata superb!

niciodata sa nu dai volanul cu airbag jos...pe unul aftermarket..cat de urat ar fi el

pokemonu` 14-05-12 05:34

Parca incepe sa se schimbe mentalitatea si la noi , sa nu mai fie curiosi care pun mana pe masini etc , ce mi-a placut la show a fost simplul fapt ca s-a putut sta langa masini si ca a fost facut intr-o parcare si nu la ... ( Romexpo / Romaero ) multa bafta cu ea in continuare .

b-09-sjg 14-05-12 07:08

FELICITARI PENTRU CUPE!!!

FAST&FURIOUS 14-05-12 19:39

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 5021992)
Salutare tuturor!

Ma bucur ca v-a placut masina si mi-a placut reactia celor prezenti. Parca au uitat ptr un moment de stereotipul: " tot Dacie e... ".
Astazi masina a castigat 2 premii: Best Custom Car si Locul 3 SQ Incepatori 2000.
Tot astazi am apucat sa ii fac si cateva poze mai clare, cu scaunele montate.

Multumesc tuturor ptr parerile de bine si speram sa ne vedem si la alte evenimente.

Felicitari pentru premii si la mai multe !!!

eMH 14-05-12 20:40

Volanul ar merge ceva cu piele intoarsa si cu cusaturi rosii :)

Pinguinu615 14-05-12 20:54

Felicitari pentru masina, o vad zilnic si nu ma satur. Mereu stau cate 2-3 minute si caut un defect, dar nu prea gasesc.

cristi_timidu 15-05-12 13:46

nenea, dupa ce ca ai pus monopolul pe best autohtona acum ataci si pe cele de la sunet, mai lasa-ne si noua, astia mai mici ceva premii :)

bravo domnu, altfel nu se putea

radu_cainamisir 15-05-12 22:46

deci masina ta e.....e.....e ceva:)) chiar sunt inebunit dupa ea mai ales dupa ce am vazut-o live :X:X:X

As mai pune si eu poze dar deja ai aratat tu tot:D
Erai in dreapta in masina si o fasaiai si am vrut sa ma uit sa vad unde sunt exact butoanele pt ca mi-sa parut ca erau undeva intre scaune si cand m-am apropiat sa ma uit mi-ai inchis usa:))

B-61-KYS 16-05-12 19:12

23 Attachment(s)
@marian - ma bucur ca ti-a placut masina
@vali, equinox - momentan volanul va ramane acelasi
@pinguinu - multumesc, incerc s-o pastrez cat mai "intreaga". Cat despre defecte....nu este perfecta !
@cristi - nenea, mai am de mancat paine pana sa ajung la nivelul tau, pe partea de muzica :) participarea a fost just 4 fun dar ma bucur ca a iesit ceva din acest lucru...
@radu - imi pare rau, nu a fost intentionat! in cele 2 zile masina a stat de multe ori deschisa, lumea a putut sta in ea si chiar sa se joace la suspensie..

Am mai gasit niste poze, de la eveniment si un filmulet.
https://www.youtube.com/watch?v=Xin4J6480TQ&feature=plcp

valy1233 16-05-12 19:37

ai impresia ca respira masina asta:twisted:

radu_cainamisir 16-05-12 21:15

6 Attachment(s)
si acum spui:)) as fi dat orice sa stau pe scaunele alea:O eram si curat pe pantaloni:P mrg...lasa ca vor mai fi eventuri

daca e pe poze hai sa pun si eu

Deci sunteti fantastici (ghetto)! Primele 3 masini au fost baza. Cand Passatul va fi pe mana mea direct la voi vin!

Apropo ghetto se ocupa si cu probleme gen vopsea sarita pana la tabla ( un tigan cu un ML ) sau grila sparta si ciobita ( un caine imputit pe autostrada )

R.Equinox 16-05-12 21:16

Quote:

Originally Posted by valy1233 (Post 5026270)
ai impresia ca respira masina asta:twisted:

Eu cred ca ofteaza m-ai mult:)))..Bravo!..Like pentru poza aia cu omul cu bicla:))))...

gabi_dobre 16-05-12 21:23

superba masinutza.....e bine ca nu te uiti in gura celor ce zic ca nu e bine sa bagi bani intr.o dacie......respect pt munca ta si ideile ce le.ai pus in practica

radu_cainamisir 16-05-12 21:35

Quote:

Originally Posted by gabi_dobre (Post 5026446)
superba masinutza.....e bine ca nu te uiti in gura celor ce zic ca nu e bine sa bagi bani intr.o dacie......respect pt munca ta si ideile ce le.ai pus in practica

depinde cum bagi banii...cosmin a investit si s-a meritat dar sunt unii care baga ceva si cand te uiti la ea te apuca rasul. In cazul alora nu merita: ) )

All times are GMT +2. The time now is 02:10.

- Copyright 2026 4Tuning