![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Daca pozele astea sunt facute la Prisma, imi tai gatu' !
|
3 Attachment(s)
am un cutit dar e cam tocita lama:-P .nu vreau sa te chinui(nu sunt din bucuresti asa ca nu mai stiu exact unde,dar era in drum spre aeroportul otopeni.;) uite si un lambo jalpa de prin anii '70 pozat tot acolo(uita-te cu atentie la poza lambo jalpa_1 pe fundal)
|
este vb de expozitia Mythos italia de la prisma de acum 2-3 ani.
|
My fault ! :oops:
|
SLR si CGT in Bucuresti, poza gasita pe un site de profil
http://exoticspotter.com/bt000135/bt000135_435030.jpg |
Vai....nu`mi vine sa cred :shock: .....un carrera gt shi un slr una langa alta:shock: prea tare poza....
|
deci...o mica recapitulare a masinilor mai tari din bucuresti:
- 3 slr-uri - argintiu, negru, gri petrol - ferrari nu stiu cate exact dar cel putin 5 din cate stiu eu - porsche 911 turbo FOARTE multe, la fel si carrera4 si 4s si carrera normale - din informatii oficiale vreo 80 de porsche cayenne din care 50 turbo doar in 2006 - bentley continental MULTE (faza tare cand au aparut ma uitam la stiri si cica Paris Hilton astepta masina ei de 6 luni un bentley GT, si eu vazusem in Bucuresti 3 :) ) - TVR tuscan parca - 2 Morgan - Lexus sc430 vreo 5 am vazut si cred ca sunt mai multe - S-uri nenumarate mai ales s600 ca motoarele mici nu se prea poarta - amg-uri si brabus-uri de toate felurile, M, S, SL, E, etc - Rolls-Royce vreo 6 parca - Corvette c06 4 bucati si modele mai vechi cateva - si multe altele dar nu imi amintesc acum ca mi se invart in cap oricum e o colectie fenomenala in bucuresti si nu numai |
Quote:
|
Quote:
|
tot ce ati vazut pe sectiunea asta de forum e mizilik pe langa ce o sa vedeti acum. e tata tuturor masinilor, nu se compara cu nimik altceva, tinetiva tare, asa ceva nu ati mai vazut si nici nu o sa mai vedetzi. va promit ca o sa aveti ce vedea, kiar merita.
|
Quote:
deja m-ai facut curios ... :D:D |
Quote:
|
10 Attachment(s)
new......SLR Mclaren' cu banu jos :!: Corvette C6 Cabrio, Cayenne Turbo S cu wyde body kitt, SL 500 (nimic neobisnuit, dar imi place cum ii sta langa iaht :))....................
|
Quote:
lambo doors..amg...capota SLR..jante SLR (din carbon cred...sau o imitatie de carbon..nu ma pricep)..ma rog..nimic neobisnuit :D pe ala cu SLRu nu`l opreste politia ca n`are placuta pe fatza ?:) sa`i ridice talonu..nu e corect :D:D:D |
pai din cate stiu eu sunt unele masini la care nu ai nevoie de numar fatza, scrie in talon parca;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:31. |
|
- Copyright 2026 4Tuning