![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
10 Attachment(s)
BR 89 NIG..........
|
foarte frumoasa...jantele sunt excelente :D
|
Shtiu ca postez cam tarziu, da' superbe jantele Bogdane! Oricum stii parerea mea despre bijuteria ta... Ai fost la Brasov?... am vrut sa ajung shi eu, da'... timpu'... Numai bine!
|
ce bine dau una langa alta :-)
|
ai o masina superba. te gandesti la un motor ceva mai mare sau il lasi pe asta?
|
E cea mai superba dacie .... e super misto nici nu vreau sa ma gandesc cati bani ai bagat in ea foarte frumos .Jantele astea da un aspect deosebit imi plac foarte mult bafta in continuare
|
superba dacia eu am avut ocazia sa o vad live este deosebit de frumoasa nu eista grad de comparatie pt aceasta masina!
|
Ce pot spune decat jos palaria.....
|
bravoooo bogdan ai fost iar la mare inaltine si aici la intalnirea asta.
e f frumos sa vezi doua copii de gordinii, una axata pe stil si inbunatatiri estetice (care fac f tare diferenta dintre o masina ingrijita si gadilata acolo unde trebuie si una de care nu se are grija) si cealalta axata in special pe performante destul de mari pt o dacie. bravoo si ai tot respectul din partea mea pt cat de mult te dedici acestei bijuterii. |
fff frumoasa masina bogdane bv a iesit ce tiai dorit ;) si pt jantele alea sunt superbe te salut mestere.
|
Quote:
Multumesc pentru poze AG 20 MCA si deasemenea va multumesc tuturor pentru aprecieri si pareri:-) Masina s-a comportat excelent pe sosele cu noile incaltari, a vazut si 150km/h la bord fara sa simt nici-o vibratie(pana cand strigatele nevestemii m-au determinat sa incetez strivirea pedalei de acceleratie:-)) si a intors numeroase priviri peste tot unde am fost cu ea8) Am sa pun si eu cateva poze de la intalnire(unde a fost excelent,a iesit f bine), aseara am ajuns prea tarziu ca sa mai fac asta. Pana atunci ii rog pe toti cei care mai au poze cu masina sa le posteze aici; multumesc:-) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
10 Attachment(s)
Cateva poze de la Brasov
|
10 Attachment(s)
Cateva poze de la eveniment:-)
Bolo BCD, gasesti aici si pozele de grup;) Vreau sa zic ca principalele puncte de atractie au fost cele 2 Gordine albastre si cele doua bijuterii din Suceava..asta judecand dupa cati oameni am vazut mereu in jurul acestor masini:rolleyes2 |
Quote:
ma bucur ca ti-am vazut masina live,nu se compara cu pozele,si ma bucur ca te-am cunoscut si pe tine;). iti urez in continuare multa bafta cu gordina. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning