![]() |
|
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
O sa apar si eu pe la 19:30...;)
|
Aline, suna-ma pana-n 7 ...daca mergi cu mine :D ca o mai ard pe la POD daca nu :D
|
Te-am sunat :))
|
Quote:
|
Va luati de om degeaba,e prea tare masina(TT) lipseste coada de rechin si superchargeru si e stas,montat pe turbina,ca presupun ca e 1.8T.
|
Quote:
|
Quote:
|
baieti ..am o mare rugaminte la voi .... daca il cunoasteti pe unu mai gras cu un audi a4 avant cul nisipului ...cu nr SJ 6593! Dau o bere daca-mi spuneti unde as putea da de el ,trebuie urgent sa vb ceva imp cu el!!!
|
Quote:
|
He he he :)) De asta nu a aparut TT vinerea asta? Auzeam prin stanga prin dreapta ca se da un TT cu un Bmw (in parcare domnilor politisti)...nu stiam despre ce e vorba ca fu plecat...am citit ultimele 3 pagini (din care pagina 192 mai mult messenger) si am inteles...deci Aleks a venit sa ii spuna omului fc2fc parerea...si omu avea treaba...:)...ma DarkEvil da tu stii ca Aleks a mancat din aceiasi farfurie cu Iftimoaie? (intelegi unde bat?)
|
Mă rog, să depăşim momentul şi să ne auzim vineri, dacă terminăm Săgeato-mobilul :lol:
|
Ma care aveti id-u lu pustiu ala Boros ca am niste poze la el da nu-l vad pe nicaieri :)))
|
Quote:
|
stefan_88 eu zic ca astia care sunt pietoni sa i scoatem de pe forum :P)
|
Pai de ce ?!?
Multi de aici au intrat pe forum cand erau pietoni , si acum sunt participanti la curse sau fondatori de cluburi , nu vad de ce ar trebui scosi de pe forum ... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:07. |
|
- Copyright 2026 4Tuning