![]() |
Re: Galerie foto
In Europa nu prea ai ce face cu masinile alea, ca sunt gurmande rau si nu ai loc pe multe strazi cu ele.
:) |
in poza unde e gallardo :
- lamborghini - porsche - mercedes E klasse - bmw seria 5 How You DOING !!! ... si astea doar la un semafor :D ... |
Quote:
Din pacate nu am fost sa fac poze:)...am fost sa conduc...era un Test Drive Event....in care am condus: Chevy Corvette, Chevy Camaro SS(400hp), Acura TL, Buick Regal Turbo si cred ca aproape tota gama de truck-uri (GMC, Ford, Toyota, Dodge)care se vand aici....si pot sa zic ca am fost impresionat. O sa urc doua filmulete...Corvette Coupe(cel rosu), Camaro SS :)) Puteam sa folosesc paddle shift la amandoua dar nefiind obisnuit si traseul scurt am condus cu cutia automata. Nu reusesc..le pun pe youtube si postez si link-uri.... https://www.youtube.com/watch?v=-QeTK06UGNY https://www.youtube.com/watch?v=ns6iW_cSW9s |
|
13 Attachment(s)
Cateva poze facute ieri cu noua "Scula" a lui FRS ... NIKON D3100 :D
|
Scula lu FRS :))
O Ja danke schon mein freund:D
|
Re: Scula lu FRS :))
Quote:
|
Paste Fericit!
66 Attachment(s)
Cateva poze de la Monte Carlo, Nisa, Paris si Saint Tropez.Aventura franceza daca vreti.
:) |
25 Attachment(s)
poze pentru fanii audi de pe forum si nu numai.
:) tot un fel de aventura franceza, dar de data aceasta in zgomote infernale. |
10 Attachment(s)
poze pentru fanii audi de pe forum si nu numai.
:) tot un fel de aventura franceza, dar de data aceasta in zgomote infernale. p.s. sunt multe si mari, nu ma lasa pe toate, pun numai cateva de pofta. |
2 Attachment(s)
si astea doua, ca imi sunt cam dragi si au ramas pe dinafara inainte.
le-am vazut cum veneau pe circuit una dupa alta. :) |
9 Attachment(s)
pentru cei care iubesc bmw. enjoy.am si in actiune pe circuit, dar le caut si pe alea maine.
|
8 Attachment(s)
pentru fanii peugeot, cateva poze, cu mentiunea ca am pentru ei la preturi simbolice tot felul de pliante, materiale promotionale si postcards.
|
9 Attachment(s)
timisoara .acum 2 zile
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:04. |
- Copyright 2026 4Tuning