![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
Hartile le bagi in Addon_Maps ;)
|
maps\addonn maps
|
spiritualDARy ..imi poti da si mie garajul tau :D
|
1 Attachment(s)
uite aici garajul lui
|
tot in maps\addonn maps ?multumesc
|
nu..garaju il pui in D:\Street Legal\misc( o sa fie garage_data si garage rpk
|
multumesc
|
care imi da si mie programu ala de fak masini sa incerc si io cv pls8)
|
2 Attachment(s)
lol :))) =)))) program de facut masini ...nu am auzit de asta pana acuma... PT CEI CARE VOR SA FACA MASINI PT SLRR::: aveti novoie de 3ds max 5(plugin-invictus exporter v3 si v4)....ca sa importezi din gta zmodeler version 2.... fff multa experienta in modelat in 3ds max...si cel mai important cunostinte de script...si mai multe programe....ar fi prea multe ca sa le enumer acuma
EDIT: Poze cu My Lover |
mno bn cum zici uh da mil dai ala de fak masini is street legat racing
|
frate nu exista program special pt slrr !! trebuie sa iei alete programe auxiliare cu plug`inuri care sunt fecute special pentru a creea obiecte ! da ! deci termina cu programe de facut masini pt slrr!
|
bn mah am 13 ani de unde p.l....a sa stiu:S
|
ti`a zis si marius adineauri !! ce era asa de greu ! u sti macar cat stai sa faci o masina cap - coada cu toate scriptuile facute shi partile tuning tot ? stai pe putin 3 sapt daca vrei s`o faci cu toate detaliile la maxim !
|
pai nu conta am timp suficient ...da de unde pot sa iau prog ala adrian_jurec ia id meu si mai vb;)
|
ba frate...,ce nu intelegi tre mai multe programe nu doar unu singur....si te asigur ca nu o sa stii nimik sa faci...cum am fost si eu de altfel la inceput....imi este mie fffffff greu sa fac o masina dapoi tie....
app cristi iti ia mai mult de 3 sapt frate....3 sapt ii ia lui timek9 sau roli sau robban...astia de pe gom care au talent |
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
|
- Copyright 2026 4Tuning