![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Tm_kata - ca de obicei foarte frumoase !
radu_cainamisir - foarte frumos golful ( in comparatie cu al lui ReMMy............) ReMMyThEDeMoN- noi intelegem ca tie iti plac cele tunate la maxim .. Si la radu_cainamisir si UserName tot asa le faceau PRIMELE .. Dar dupa si`au dat seama ca nimeni nu le apreciaza si nici nu ai ce sa apreciezi..la asa tuning Daca vrei sa sti noi toti cand iti vedem masinile avem in gand .. RICE Si cei de la 4tuning fac misto de cei care fac masini ca tine . daca ai vazut dacia aceea super tunata care a fost pe prima pagina ;) .. si tot acolo pe prima pagina nu vezi masini cu praguri pana in pamant.. si chiar daca is pana in pamant is facute cu stil si place la lume :D NU mi`o lua in nume de rau te rog frumos . doar ti`am zis .. pentru ca la 18 ani ar trebui sa sti ..incearca sa faci ceva cu grafica, o sa se vada piesele mult mai bn ..si chiar o sa arete altcumva.... si stiu ca le faci in 5 minute masinile.. PS : SCUZE De Off dar sper sa ia aminte si cei noi veniti , ca parca mai sunt si altii . dar ma rog .. SCUZE si de greselile de ortografie dar ma grabesc .. sorry again .. :-) |
4 Attachment(s)
:peace:
|
Quote:
rice.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
el a vrut sa ne testeze :)
|
5 Attachment(s)
:peace:
|
draguta dar ai jantele prea inauntru si sunt cam \ /
|
3 Attachment(s)
Quote:
Ma rog ,baieti , gata cu misto`ul .. De la mine o Alfa Romeo Brera PS: Cam zgarie dar merge .:lol: |
4 Attachment(s)
re baieti fordul acela a fost asa la misto modificat am revenit cu un s14 gata de drift :D
|
Quote:
Cu grafica nu am ce sa fac ca am bagat prea multe moduri si merge greu jocul plus ca e windowsul praf. Si masinile le fac cam in 10-15 min. Ca dupa le scot pe pista si o sa arate mai rau decat la cumparare :D O sa incerc totusi sa fac masini pe stilul asta nou chiar daca nu prea imi place Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Toate din ultimile 3-4 pagini mi-au placut inafara de golfu ala verde cu negru GROAZNIC:) incearca sa il faci tuning clean:)
|
3 Attachment(s)
Si de la mine ceva crazzy
:arrow::arrow::arrow: |
Quote:
|
Quote:
|
Aia verde a lu dany e cea mai criminala din cate a facut=)))))))))))))))))))))))
|
Quote:
@dary762 E CRIMINAL!!! |
salut la toata lumea ... ma joc de foarte mult timp acest joc si am urmarit si acest topic,,(nu chiar pagina cu pagina ..) dar vreau sa aflu si eu cum pot face .. pleoape la un bmw e36 sau in general... la mai multe masini :D .. sau de unde pot lua un tutorial cva .. va rog frumos ... ..multumesc ..
|
Quote:
|
Quote:
Foarte frumos 3ar-ul. |
dary imi poti da si mie rx7-le? mersii:shock:
|
3 Attachment(s)
ebone si dary nice work !
danny spunene si noua ce se intampla |
1 Attachment(s)
Quote:
@Eduardo23 prinde:D |
Wow .. asa urata e brera mea de nu a scos nici un comment .. :| ?
COOL :rolleyes2 |
Nu va speriati baieti ca nu am patit nimic...sunt perfect normal dupa parerea mea :weee: ... era pur si simplu un exemplu de ASA NU ... oricum m-am chinuit destul de mult sa o faca asa urata sau probabil ve-a placut la unii dintre voi :lol:
Am cerut si eu un Ford Galaxie , era cu cateva pagini in urma dar vad ca nu mi l-a dat nimeni ... hua hua rusine :lol: L-am cautat si pe Gom si pe Vstanced dar nu l-am gasit so? mi-l dati care il aveti :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Macar fal cum e el original nu,cu jante de 21 si toba aia. https://www.youtube.com/watch?v=SJQEA...eature=related |
9 Attachment(s)
EINVAGEN GTA si MITSUBISHI LANCER EVO8 |
Quote:
P.S.- te rog eu urca si tu evo ala plz |
1 Attachment(s)
Asa le-am cumparat. Am schimbat doar suspensiile si jantele. In rest sunt cum le-am cumparat. Evo l-am luat nou din car dealer si chiar i-am dat jos eleronul.
|
3 Attachment(s)
Un Q7 pentru Paris Hilton :))))
|
Quote:
|
Quote:
In rest e bine. Cred ca e fericita Paris Hilton:))) |