![]() |
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
pai n-am stiut, cand m-am intors abia am aflat de razboi. iar de piatra....sa ma anunti sa-mi pregatesc placa, sa adun gasca si mergem nu-i problema. dar sa fie zapada ca la piatra e mai greu la capitolul asta.
|
ia de-aici :D
http://www.jurnalul.ro/webcam/piatra-neam-192.html |
stiu site-ul ca urmaresc zilnic starea partiilor :lol: saptamana trecuta la piatra era doar noroi
|
Au bagat si utilajele pe partie, se pare ca ne asteapta :D
|
Este partie pentru pitici?:lol:
|
Quote:
|
partia de la piatra este destul de dificila, mai ales pentru snowboard. acolo mi-am sucit piciorul acum vreo 3 ani cu schiurile :lol:
|
Quote:
|
Inspectorii rutieri au iesit pe sosele
Inspectoratul de Stat privind Controlul in Transporturile Rutiere (ISCTR) si-a intrat in pâine. Cei 6 inspectori din judetul Bacau, aflati sub coordonarea inspectoratului judetean, cu sediul la Suceava, fac de o saptamâna verificari pe sosele. „Deocamdata, controalele noastre au scop de preventie, ne-a declarat Stefan Martin, inspector ISCTR. Bineintelesc ca, acolo unde depistam abateri grave de la legislatie si de la regulamentul activitatilor de transport, aplicam si sanctiuni. Pentru inceput ne-am propus sa ii informam pe transportatori ca exista o noua institutie de control.” ISCTR a fost infiintat in ultima luna a anului trecut, prin preluarea atributiilor de control de la Autoritatea Rutiera Româna, Registrul Auto Român si Compania Drumuri Nationale. Inspectoratul are personalitate juridica si se subordoneaza Ministerului Transporturilor. Personalul s-a ales, prin concurs, din rândul angajatilor de la cele trei institutii. ISCTR va asigura inspectia si controlul transporturilor rutiere, dar va avea atributii si in ceea ce priveste activitatile conexe acestuia, cum ar fi pregatirea persoanelor in vederea obtinerii permisului auto. Printre atributiile ISCTR se afla si verificarea starii tehnice a vehiculelor rutiere, a maselor si/sau dimensiunilor maxime admise pe drumurile publice si a maselor totale maxime autorizate, precum si a tarifului de utilizare si a tarifului de trecere pe reteaua de drumuri nationale. |
Quote:
|
Ma intreb cum o sa se dezvolte si cum o sa actioneze mega-institutia asta, care dealtfel nu are personalitate juridica. Si cum o sa se conteste procesele verbale, de exemplu...
|
taxa auto pentru masinile inmatriculate inainte de 2007 se amana pana in 2013... https://www.4tuning.ro/taxa-auto/ta...nia-12170.html
|
Quote:
|
In sfarsit o veste buna
|
[QUOTE=Bmw_Rulllzzz;4831660]partia de la piatra este destul de dificila, mai ales pentru snowboard. acolo mi-am sucit piciorul acum vreo 3 ani cu schiurile :lol:[/Q
te astept la brasov barosane sa te vad cum te dai pe placa, dai un tel cand esti prin zona....ma gasesti oricand aici, sunt brasovean mai nou:lol: |
Quote:
|
[QUOTE=Cristy_mat;4843462]
Quote:
|
Quote:
|
In prezent 73 CSC in viitor 93 PVR Sau 50 UND
|
[QUOTE=Bmw_Rulllzzz;4843588]
Quote:
|
pai cand imi fac timp trag o fuga la predeal, cel mai probabil weekendul viitor. tot nr ala cu 2010 il ai ?
|
Quote:
Ca noi ne ducem la Piatra, pe partia aia de-ti place tie :twisted: Cine are chef, la ski, duminica, noi ne ducem. |
pai cine mai merge? daca suntem mai multi nu este mai ok sa tragem o fuga la predeal? plecam dimineata pe intuneric si ne intoarcem pe intuneric :lol:
|
Quote:
si e mai combinatie in poiana, urcam pe postavaru si coboram 1 ora pe partie, aia din predeal e pantalon scurt.... |
Quote:
....pe postavaru coboram o ora pe o partie lina si foarte aglomerata de multi papucari. in predeal subteleferic te dai 10 minute dar ai adrenalina pentru toata ziua. in plus....garantat ca oricand te dai subteleferic nu sunt mai mult de 10 persoane pe acea partie. saptamana trecuta cand am fost la predeal, pe clabucet era full full iar alaturi subteleferic eram eu si inca 6-7 persoane. |
Eu unul nu pot sa merg la Predeal, desi stii cum as vrea? Pfffff.... nu se poate, pare rau :cry:
Da' totusi duminica de pe la 2 pana pe la 11 noaptea, ce are? :) |
ok, no problem. weekendul asta la piatra si weekendul viitor ma duc la predeal :twisted:
de ce asa tarziu (2) ? doar tu mergi ? pai mergem cu o singura masina in cazul asta. |
Pai e Robert cu Geanina, Boasa, eu, tu cu fata ta, nu incapem intr-o masina :)
|
ok, pai ne auzim la telefon si mergem :-)
|
Quote:
si nr e cu 2009 si restu sunt de 4....nu ai cum sa-l uiti:))) |
Oricum, partia Sorica din Azuga e mama lor 8):lol:
|
Pentru o partie de oras Piatra e ok. Si ca o evadare de o zi merge. Daca era mai ieftina urcarea era perfect :)
|
Quote:
|
Cunosti engleza Lurch?
|
Partia e decenta si ingrijita bine, dar accesul la telescaun e cea mai stupida treaba pe care am vazut-o vreodata la o administratie locala.
Pinalti baiguia ceva atunci cand a deschis partia de zeci de mii de vizitatori/an, bla bla bla, si n-a fost in stare sa se gandeasca la 2 treburi simple: 1. cum gasesti telescaunul, ca nu ai niciun fel de indicare clara a zonei, nici oamenii nu prea stiau sa ne explice, toti ne trimiteau la gara la telegondola, iar locatia aia de langa Kaufland e absolut imposibil de nimerit pentru un om care nu locuieste in Piatra şi 2. zecile alea de mii de vizitatori, unde parcheaza? Nu exista nicio parcare, ajungi undeva in spatele unor blocuri, unde nu e niciun loc de parcare pe langa, ca au locuitorii din zona masinile, si de acolo urci o carare cimentata, pe dupa niste case, si prin spatele lor pe niste scari, fara niciun indicator. Prost gandit, administratori de doi bani, cu creier de gaina de la ţară. |
Quote:
|
Te cred, nimeni nu stia sa ne indrume cum trebuie, am urcat de nebuni pana la Gospodina, ne-am invartit prin tot orasul, 1 ora juma'te am pierdut in conditiile in care eu stiu Piatra destul de bine...
|
e usor de gasit ...
e fix dupa munte .... la poale ....imediat pe dupa blocuri .... :)) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |
- Copyright 2026 4Tuning