Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   A.C.S Inferno MotorSport (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport.html)
-   -   Diverse (topic de offtopic) (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport/86738-diverse-topic-offtopic.html)

RoByNeT 11-03-10 09:57

Re: Diverse (topic de offtopic)

lucian trimite si mie te rog un mail cu ce s`a discutat aseara in 2-3 fraze daca ai timp. Ms.

ghiszmo 11-03-10 10:03

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 3170874)
:punch:

te sustin!:D

bogdy.ghetto 11-03-10 10:16

Nu aranjati planuri si combinatii cu Rubynet ca nu e om de cuvant e neserios..bine ca mult altii de pe aici

RoByNeT 11-03-10 10:18

daca are vreo legatura ce zici tu aici cu faza de aseara te rog in mod special sa te abtii. M`am lecuit sa ies afara cu oraganizarea facuta de altii si sa imi iau eu pietrele in cap. Si cu asta am incheiat subiectul asta. + ca nu vad ce legatura are aia cu relatia de cluburi sa zic asa.

Lucian_GXZ 11-03-10 10:22

Daca tot incepeti si vorbiti si acuzati, dati si voi nume sa stim despre ce e vorba.. daca considerati ca nu putem sau nu trebuie sa aflam... folositi YM. e simplu! si va pot trimite eu pe email install-ul..

daffy duck™ 11-03-10 10:25

Quote:

Originally Posted by Lucian_GXZ (Post 3170866)
HILSERV SRL daffy... ai faza, inca un n si te-am inchis

HILSERV.....hmmmm.....ERVing (goffman) ........ha!....ing...sa te vad :lol::lol::lol::lol:

bogdy.ghetto 11-03-10 10:25

da vreti sa stiti cine e neserios aici eu ii zic nu ma ascund :
Robynet sa ziceam ca a inteles gresit aseara nu-l acuz
Jhonny-Are sa-mi aduca 500de mii de luni de zile ca i-am ajutat un prieten i-am dat o capota de fabia la un pret de cacat 2mil500 mi-a dat 2 si restul ploua de ceva luni
GOP i-am facut ceasurile de bord albe nu a zis nici mersi ;)

daffy duck™ 11-03-10 10:26

Quote:

Originally Posted by bogdy.ghetto (Post 3170931)
Nu aranjati planuri si combinatii cu Rubynet ca nu e om de cuvant e neserios..bine ca mult altii de pe aici

e clar robynet....ai dat-o-n bara again....

iti dedic o melodie :lol::lol::lol::lol:

Britney Spears - Ups i did iti again

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol:

RoByNeT 11-03-10 10:27

dafffy deci deja incepi sa sari calu rau de tot. AICI NU E CA PE RESTU THREAD`URILOR CU BAFTA CU PROIECTU BOSS ! da ? daca ai ceva bun de zis zi daca nu taci ...

daffy duck™ 11-03-10 10:28

Quote:

Originally Posted by bogdy.ghetto (Post 3170966)
da vreti sa stiti cine e neserios aici eu ii zic nu ma ascund :
Robynet sa ziceam ca a inteles gresit aseara nu-l acuz
Jhonny-Are sa-mi aduca 500de mii de luni de zile ca i-am ajutat un prieten i-am dat o capota de fabia la un pret de cacat 2mil500 mi-a dat 2 si restul ploua de ceva luni
GOP i-am facut ceasurile de bord albe nu a zis nici mersi ;)

mama ce dusmanos e asta :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

calm ma'frend....iti dau o bere la romexpo sa te calmezi :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

bogdy.ghetto 11-03-10 10:31

daffy tu sterge mucii de la nas ca-ti intra in gura... daca eram dusmanos tipam facem urat demult dar daca te uiti posturi in urma nu am pomenit nimic de bani am zis Jhonny poate imi aduci si mie aia poate ne vedem la o intalanire nu am vrut sa stric imaginea dar daca lucian a zis sa spun nu m-am ascuns...ca daca e sa o luam asa si tu ai sa-mi dai bani ca te-am dus acasa pe unde ai vrut tu si am luat amenda asa ca nu ma fac 500 de mii sau alti banii ca am stat mult fara iei si m-am descurcat stai linistit

cozo 11-03-10 10:36

vad ca va cam maninca pielea pe voi..... sunteti stresati cumva????? sau mi se pare mie..... daca sunteti stresati faceti un drum pina pe matasari si scapati de carcalacii care nu va mai dau pace... daca nu aveti bani pt asta, iesiti afara, trageti aer adinc in piept, mai trgeti o data si apoi va puneti la calculator.

daffy duck™ 11-03-10 10:37

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 3170973)
dafffy deci deja incepi sa sari calu rau de tot. AICI NU E CA PE RESTU THREAD`URILOR CU BAFTA CU PROIECTU BOSS ! da ? daca ai ceva bun de zis zi daca nu taci ...

cum se cheama topicul?....DIVEERSE ( OFF-TOPIC ) nu???

nu vad unde e problema

Evo-Jr 11-03-10 10:39

si gopo si a magnetizat cartela?:))

daffy duck™ 11-03-10 10:40

Quote:

Originally Posted by cozo (Post 3171009)
vad ca va cam maninca pielea pe voi..... sunteti stresati cumva????? sau mi se pare mie..... daca sunteti stresati faceti un drum pina pe matasari si scapati de carcalacii care nu va mai dau pace... daca nu aveti bani pt asta, iesiti afara, trageti aer adinc in piept, mai trgeti o data si apoi va puneti la calculator.

cine stie cunoaste :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

@ B G Y : hai ma ca io nu stiam ca e politie pe acolo...defapt filtru...:oops::oops::oops::oops:.....stii ca esti frateMeLeu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 13:52.

- Copyright 2026 4Tuning