![]() |
|
Re: Constanta - Accidente
Taxigii gornisti! numai belele fac! Si acuma am vazut ca au inceput sa se inmulteasca taximetristele .... cine so sui la ele in masina ......
|
si mai era si loganist al dracu loganist :lol:
|
Quote:
|
Pasare a fost acolo omu acidentului a trait momentu :)) vedeta ma...
|
1 Attachment(s)
in noaptea asta matiz lovit la intrare in parcare la tabacariei . stie cineva ceva ?
|
A fost lovit pe zi, dupa-amiaza, un taxi intrase in el, era o femeie la volan
|
azi la intersectia tomis cu varianta..la vapor sau lovit uni.. o legantza..si volvo.. nimik grav doar un carnet suspendat..
|
acum vreo 30 de min la intersectia Baba Novac cu Soveja ... unu cu un motor ai intrat intr-un taxi .... ala cu motorul era intins jos ... dar parca avea un picior care ii statea cam aiurea
|
Ratiu cu Soveja ? Cred k Ion Ratiu nu se intalneste cu Soveja nicaieri...
|
am corectat ... greseala mea
|
4 Attachment(s)
fresh ... acum juma de ora ( 04.10.2008 / ora 01:30 ) .. pe lapusneanu mai jos de trocadero ... o dacie nasol ... o octavia care nu am prins`o in poze , beatlle si un ford mondeo ... omu era putin baut si zicea ca beatlle se repara repede ca are relatii .. mai mult de munca are la dacia lui :)) :) :)
|
eu cand am trecut era doar dacia infipta in beetle .. si urme pe jos ca la balamuc ....
|
azi dimineata pe la 5cand m-am dus la munca dacia asta era in mijloculu bulevardului... sau o fi fost alta?
|
SirNenea, tu ce ai patit tata? Rau tare sau reparabil?
|
e destul de rau o sa puna el poze ideea e ca el e intreg si nu are nimic , fieru e fier se repara
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:52. |
|
- Copyright 2026 4Tuning