![]() |
|
Re: E30 - [B 89 EVL] 3 2.5 12v Coupe ( wip )
1 Attachment(s)
vineri oradea
sambata ungaria duminica satu mare luni inapoi la bucuresti de abia astept o sa fie un weekend bomba bine in tot timpu asta ursu o sa fie acasica :D de abia dup'aia banuiesc ca incepem sa-l refacem :D anyway am gasit o poza tare rau de la tulcea :lol: owned :D |
A vrut sa`l faca sa plece mai tare ca ursu :lol:
|
cred ca a luat un start perfect omu:D
|
Omu ce a zis pe EvL nu il fac de'a dreptu' aşa că trebuie să imi dea cineva avānt :lol: !
|
4 Attachment(s)
o surpriza si mai placuta :D
chiar am ramas masca itnru pe forum primesc mesaj privat de la un tip care-mi zice ca ursu meu apare prin jocuri + un link ma uit si vad pozele astea facute de un tip de 17 ani daca nu ma insel, dp forum , valy alx ale useru daca nu ma insel :D super tare :D |
;) Ma bucur ca ti-au placut .. dar trebuia sa-ti cer mai multe detalii despre masina ca eu cred ca am omis stickeru de pe geamul spate si mai sunt cateva dar am facut cat mi-a permis jocu :D
|
1 Attachment(s)
Foarte tare frate:D
Poze stiu k ti-am dat, dar filmuletul nu cred... |
Cu numaru de inmatriculare te pot rezolva eu sa il ai in joc
|
pune-i si mt 2 :D si un link de download pt masina (banuiesc ca e pt street legal nu ? :P )
|
super tare pozele sunt din street racing redline:) super tare jocul;)) Bafta cu masina!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
.... street legal , bmwu e deja facut , el ia adaugat stickere si stoprui negre .
|
super-tare radule, cred ca nu se poate descrie senzatia de a vedea ca masina ta, in care ai pus atata timp si suflet, a fost transpusa de cineva intr-un joc... foaaaaarte tare, felicitari celui care a facut-o :)
|
Asta seara am luat de la mouse o bascula stanga cu tot cu pivot bucsa si etc :)
am si bucsi si pivoti noi si altele :) sa vedem exact ce e de schimbat pi acolo ... :D eu cred ca in2-3 saptamani o sa ies din nou cuea, nu ne grabim:P |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:03. |
|
- Copyright 2026 4Tuning