![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Ar fi frumos sa faca un mic ocol
|
Bogdane acea elasticitate a pedalei vine de la pompa de frana care nu este amorsata complet, amorsarea se face inainte de a aerisii instalatia, incearca si ai sa vezi rezultatul.;)
|
Salut nu te supara daca te intreb vi sambata si duminica la Pitesti este un eveniment mare ,sper sa vi ca vreau so vad in relaitate ca in pzoe arata bestial si daca o vad in fata cred ca lesin ca arata mai misto.
|
Quote:
|
vine ????????
|
Quote:
|
poate apare in ambele locuri!cine stie...
|
LA BRASOV O SA FIE ! DACA CITEATI ATENTI PAGINILE ANTERIOARE AFLATI FAPTUL CA BOGDAN S-A TOT CHINUIT SA TERMINE MASINA LA TIMP PENTRU A MERGE LA BRASOV !
Personal imi pare rau ca nu pot ajunge la Brasov , pentru ca trebuie sa ma ocup de standul Street 4 Cars la Pitesti ... Asta e ... sper sa o vad pana la sfarsitul verii ... |
EU nu mai inteleg nimic. Jantele nu-s nici de dacie,nici de gordini. La R12 din cate stiu nu erau 4 prezoane,nu erau geamuri ionizate/folie,nu erau scaune scoica,nu era filtru sport. Pana la urma...e clasica sau...?!?
PS Oricum imi place foarte mult masina ca aspect,exceptie fac jantele. |
Quote:
|
iar dicutia aia, cu nu arata in stilul "X"....e facuta cu gust, inspirata dintr-o gordina. e foarte frumoasa masina, chiar daca nu respecta cu strictete un anume stil.
|
Ca aspect e un "mic gordini" adaptat pentru anul 2009 ... totusi să nu mai discutăm despre stilul masinii, că nu e "x".. că dă spre "y", mai putin contează... contează doar că proprietarul e multumit de aspectul masinii, iar gusturile nu se discută ...
|
foarte frumoasa masina!felicitari pentru prezenta la Brasov!
|
2 Attachment(s)
Ia uite pe unde am mai vazut eu jante dinastea ca ale tale... :D
America style. :rolleyes2 |
ce criminal e ursul din prima poza :X
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
|
- Copyright 2026 4Tuning