![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Quote:
ID. << mcrecbit >> |
Am si eu o rugaminte la voi :)
Daca are cineva o camera video care sa filmeze cam doua ore jumatate in continuu si mi-o poate imprumuta si mie astazi si maine, ii dau un suc :). Am mare nevoie :oops: |
6 Attachment(s)
am fost si eu la plimbare:))(volvo c70) acum am decapotato ......si nu mai are culoarea rosie...inca ma gandesc ce culoare sa ii dau:):D
|
care va duceti la Descopera ATV`u?
:) https://forum.4tuning.ro/538-cupa-cluburilor-atv-uri-27-iulie-2008-descopera-atv.html ..... |
3 Attachment(s)
Made in Romania:
|
2 Attachment(s)
Tot de pe la noi...
|
|
are careva o platforma sau o bara metalica pt tractare ? platesc.....
|
cine se trezeste de dimineata..... nu are ce face:)) careva la o cafea?:>
|
vreau sa va spun ca in posturile care au fost sterse de domnul aleks reason fiind:"sters datorita faptului ca un moderator intretine o discutie care face referire la alt user(care mai primeste si cartonas)" NU m`am referit la userul DannyKID asa cum cred dansii. Va rog domnilor moderatori sa deschideti posturile si sa va uitati atent unde am scris DannyKID. Multumesc
|
|
Ce cretin avea cu el in masina....i-a pus mana pe volan :)))
dar nu e accident la 100 km/h....in derapaj a pierdut multa viteza....multa rau!! or fi volvo bune ...nu zic nu .....dar la 100...si mai ales frontal!! Conteaza mult si siguranta....mult de tot...stiu pe cineva care a facut un accident cu un S80 rau de tot....si cred ca daca era alta masina ...statea altfel situatia....dar totusi ...50% mai conteaza si sistemul de siguranta numit sofer.......si daca ala nu exista...masina nu are ce sa iti mai faca!!! cel putin eu nu ma vad sigur in nici o masina !! |
Frate la cate airbaguri are volvou` ala, nu s-a deschis nici unu, si oamenii s-au dat peste cap.... oare la ce impact iti ies?? cand intrii cu 200 intr-un stalp?? Cica cea mai sigura masina...si nu a iesit un airbag...
|
ce mai conteaza ca i-a pus mana pe volan, soferul oricum luase mainile de pe el dupa ce conducea cu podul palmei
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
|
- Copyright 2026 4Tuning