Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/22728-discutii-povesti-noutati-zona-hd-deva.html)

Marius3k 20-02-09 07:13

Re: Discutii...povesti, noutati din zona HD/DEVA

Pai am comandat polish-ul, o sa vina luni sau marti. Povestim atunci si stabilim ce si cum. ;)

sNap7 20-02-09 16:31

Aceeasi hiba am si eu.
Deci si eu mi-s curios de polish pe faruri.

Hd 01 PFY 20-02-09 16:42

Abia astept. :D Sper sa iasa ceva,ca cele mai moca faruri sunt 250 RON bucata.

Marius3k 20-02-09 17:00

La tine e un caz fericit. La punto nu am gasit decat la 450 de lei/bucata. :(

Povestim saptamana viitoare, sper sa se incalzeasca putin, ca altfel nu facem nimic - se branzeste polish-ul. :lol:

driver_xs 20-02-09 22:47

problema e urmatoarea... la 106, urme de pumn in capota in partea de sus, usor in aripa dreapta tot in partea de sus si in aripa din spate stanga. oare nu stiti la ce pret as iesi sa le indrept? as vrea sa stiu un service unde sa nu ma jupoaie de bani :???:

Hd 01 PFY 20-02-09 23:19

Quote:

Originally Posted by driver_xs (Post 2086400)
problema e urmatoarea... la 106, urme de pumn in capota in partea de sus, usor in aripa dreapta tot in partea de sus si in aripa din spate stanga. oare nu stiti la ce pret as iesi sa le indrept? as vrea sa stiu un service unde sa nu ma jupoaie de bani :???:

Inseamna ca ai "prieteni",daca ai urmme de pumni...nashpa

Quote:

Originally Posted by Marius3k (Post 2085315)
La tine e un caz fericit. La punto nu am gasit decat la 450 de lei/bucata. :(

Povestim saptamana viitoare, sper sa se incalzeasca putin, ca altfel nu facem nimic - se branzeste polish-ul. :lol:

Ok.Si eu sper sa se incalzeasca,ca vreau sa "mesteresc" la masina :D

BaLaurzor 20-02-09 23:53

Quote:

Originally Posted by driver_xs (Post 2086400)

iti recomand cu caldura un tinichigiu de la ACR din hunedoara (defapt in spate la ACR este o curte , acolo in curte e un garaj , acolo lucreaza , are atelierul propriu), mie indoitura din portbagaj a indreptat-o de nici nu zici ca a fost lovita si + lucreaza la un pret decent si ti-o rezolva in cel mai scurt timp . Treci pe la el si vorbeste , merita

p.s. mie pentru indreptat haion si astupat gaura din bara mi-a luat 100 ron , un pret decent

sNap7 21-02-09 07:52

Da' tu esti ceva interlop de ai urme de pumni pe masina ?

Esti sigur ca pumnii aia nu au fost bucati de grindina sau castane cazute din copaci ?

driver_xs 21-02-09 10:37

Quote:

Originally Posted by BaLaurzor (Post 2086556)
iti recomand cu caldura un tinichigiu de la ACR din hunedoara (defapt in spate la ACR este o curte , acolo in curte e un garaj , acolo lucreaza , are atelierul propriu), mie indoitura din portbagaj a indreptat-o de nici nu zici ca a fost lovita si + lucreaza la un pret decent si ti-o rezolva in cel mai scurt timp . Treci pe la el si vorbeste , merita

p.s. mie pentru indreptat haion si astupat gaura din bara mi-a luat 100 ron , un pret decent

poate ne-om intalni cand mai trec prin hunedoara ca habar n-am unde e ACR :lol:

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 2086858)
Da' tu esti ceva interlop de ai urme de pumni pe masina ?

Esti sigur ca pumnii aia nu au fost bucati de grindina sau castane cazute din copaci ?

de cand am cumparat-o n-a fost grindina si nici sub castani n-am lasat-o. se vad clar urme de la cele trei oase de la pumn. in capota se vad cel mai clar si dupa aia in aripa tot aceeasi urma da o fi lovit mai usor :lol: :-P

sNap7 21-02-09 14:51

Auzi, da sigur nu a fost unu de-ala verde de pe Marte ?
Nu de alta dar eu am 4 oase la pumn :lol:

Probabil erau vreun pustan vaporizat de alcool caruia nu i-a placut masina ta..

driver_xs 21-02-09 14:54

4 normal da 3 is mai iesite :lol:. acuma nu mai conteaza ca nu stiu cine e autoru si nici nu ma chinui sa aflu ca is ~77000 locuiutori in orasu asta. nu o pot lasa asa ca arata nasol :cry:

BaLaurzor 21-02-09 21:08

Quote:

Originally Posted by driver_xs (Post 2087586)
4 normal da 3 is mai iesite :lol:. acuma nu mai conteaza ca nu stiu cine e autoru si nici nu ma chinui sa aflu ca is ~77000 locuiutori in orasu asta. nu o pot lasa asa ca arata nasol :cry:

ceva la tine nu-i bine , intai cineva iti fura din masina exact cand ai valoare in ea si merge la sigur si apoi te trezesti cu pumni in masina ... sigur nu ai suparat pe cineva si ambele incidente au legatura ?

driver_xs 21-02-09 21:21

nu mai imi dau seama ce se intampla... sper sa fac rost de $$ s-o rezolv repede :(

xxdadixx 21-02-09 22:36

Ai ars femeia lu altu? :lol::lol::lol::lol::lol:

BaLaurzor 21-02-09 22:38

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 2088645)
Ai ars femeia lu altu? :lol::lol::lol::lol::lol:

=)) hahahahahahaha nu mai pot de ras =))

All times are GMT +2. The time now is 06:00.

- Copyright 2026 4Tuning