![]() |
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
Salutare si La multi ani!
Aveti idee unde gasesc si eu o oglinda ( geam ) pentru un astra g ? Mi-a cazut azi dimineata in trafic, mai mult ca sigur de la inghet, si as vrea sa o inlocuiesc cat mai repede. |
Quote:
Am gasit pe net un exemplu despre cum sa prelucrezi forma plexiglass-ului: https://www.youtube.com/watch?v=YDzllOs5QK0 Daca vrei sa te apuci singur sa-ti faci astea, ai nevoie si de un tutorial din care sa afli cat tii plexiglass-ul la cuptor, ce temperatura trebuie sa aiba etc. In BauMax gasesti de cumparat bucati de plexiglass pe grosimi/lungimi/latimi diferite, pretul este destul de accesibil. Probabil cu 40-50 lei iti cumperi material suficient pentru 2 faruri. Daca vrei, totusi, sa apelezi la cineva care sa se ocupe de problema, intreaba aici: https://forum.4tuning.ro/460-faruri-s...i-fumurii.html Eu mi-am facut la ei proiectoare si semnalizari clare, preturile sunt ok, iar de rezultat am fost multumit. Toate cele bune! |
Stie cineva unde pot repara un parbriz ciobit in Constanta ? Nu vreau sa se extinda crapaturile.
|
Quote:
|
Quote:
Mai e un service pe Bucuresti langa casa angeli. Poti incerca si aici. |
mai este şi la Marvimex partea dinspre blocuri....
|
Quote:
0722 267 240 , suna-ma si vedem despre ce e vorba. |
Quote:
|
cum dreaq sa cada de la frig? nu am mai auzit asa ceva:rolleyes2
|
4 Attachment(s)
Ma ajuta cineva sa scap si eu de 4 Borbet A 4x100 16 + cauciucuri 205/55/16. Jantele se pot folosi dar necesita reconditionarea. Pretzul este de 350 lei asa cum sunt.
|
ma refer aici doar la geam, nu toata oglinda. S-a dezlipit oglinda de pe suportul pe care e prinsa. Cand am inchis portiera am vazut cu coada ochiului ca s-a miscat oglinda, dar nu am realizat decat cand am plecat de pe loc, nu am facut nici 10 metri si a facut poc. Oricum, am gasit pe Atelierelor.
|
Quote:
|
Quote:
|
Multumesc! Am dat jantele....de pomana:))
|
Quote:
Scuze, n-am stiut. Stiam ca-si deschid un atelier nou, dar nu stiam ca il inchid pe primul. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning