![]() |
Re: Cafeneaua membrilor 4t din Focşani
Quote:
|
ce discutii interesante aveti pe forumu asta aveti o gramada de treaba :))
|
Quote:
am vazut chestia asta intr-un filmulet la cei care fac drifturi.si deaia am intrebat daca dauneaza si cum de aia isi permit sa isi bata joc de masina.era o toyota supra facut pentru drifturi.daca nu ma insel era pe site-ul 4 tuning la lectiile de drift.acolo am vazut asta.daca si il gasesc o sa postez ca sa pot primi o explicatie si mai exacta.oricum ms nen ;) |
nen usooor ca in fcs cunoscatorii de SPL sau SQ ii numeri pe degete;)asa ca nu te incurca,omul vrea o cutie sa asculte muzica de zi cu zi nu baraieli de ale noastre:lol:...si gandeste-te ca nui asa de usor sa faci o cutie pentru un difuzor cum crezi tu:rolleyes2
|
Quote:
de picat nu i-a picat nimic la ea pana acum.. dar nu garantez ca nu se strica nimic in timp.. nu stiu.. sanatos oricum nu este sa schimbi asa.. |
Quote:
|
Quote:
|
Poate o sa iti arat odata cum se face :P
Daca esti cuminte bineinteles :D |
da boss ms.ii zic lu nevastamea sa te pupe knd vine acasa.;):D
eu zic sa incepeti sa va inscrieti pe saitu ala... eu pentur ca nu pot trimite inca mesaje private si nici nu pot face reclama,toate literele si semnele le-am pus in paranteze.ms |
vreau pe bot, vreau pe bot :icon_kiss
glumesc evident |
nu nu... nu se poate asa ceva nu nu
|
Quote:
|
Ca sa eliminam discutiile despre ce vreau eu va anunt ca am comandat un JL Audio 8W3V3-4 si un JL Audio M2150.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:49. |
- Copyright 2026 4Tuning