![]() |
|
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
Care SHM'ule ala negru ???
|
Quote:
|
turbo mah ?
|
e luat la combinatzie ;) ... nu mai are gti`ul
|
Ehhh...da stiu despre cine e vorba si frasu are golfu ala bleo ZLH...da el pe gti ala oricum nu avea un exterior cine stie ce...era buleala asa de vara...Si sincer sa fiu nici ZLH nu e iesit din comun....
|
ZLH asta e dieselar din cate am vazut cum afuma cand ia span.faza tare e ca din cate am auzit goflul 5 ala galben GTY de tot e parcat pe la pescaru pe acolo ar avea cel mai slab motor de pe golf,la fel ca si 2 skoda octavia cu kit-uri de rs
|
care sunt ale???da zii si mie care e cel mai slab motor de pe gty???
|
Anunt pentru toti fanii Subaru!
In perioada 23-25 martie, Nippon Car Center dealer autorizat Subaru pe zona Dobrogea, organizeaza cu ocazia inaugurarii showroom-ului sesiune de test drive on road si off road extrem cu toate modelele Subaru. Pentru programari,contactati-ne telefonic sau trimiteti e-mail la adresa de mai jos. Nippon Car Center, Bd. Tomis nr. 309, Constanta Tel : 0241 65 77 88/0341 43 96 00 E-mail : [email protected] |
un a4 cu nr de germania parca... verde cu alb(sau crem) a vazut cineva? :D
|
dap...
eu l`am vazut... Duminik pe la 11-12 era pe varianta... la targul auto... asa k l`a vazut multa lume! :) a facut cineva poze? :P |
Quote:
|
era azi la spalatopria aia de la intersectia aia semaforizata de pe poporului .. dar era un tip pe la vre-o 30 de ani cu el ...
@ Alecu ... daca se face cu noul STI suna bine :D |
VW golf5 galben cu GTY la nr... este chiar GTI de peste 200CP asa k nu mai batetzi campii aiurea :)
|
Quote:
|
...si skoda octavia rs este si in varianta diesel de 170 de cai. Asta pentru "cunoscatori".
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning