![]() |
|
Re: Peripetii cu smecheri de prin iasi
poate cineva uni topicul asta , si cateva citate din sectiunea Accidente Rutiere De Pe Raza Judetului Iasi , in topicul "MELTEANUL" si "KAMIKAZEUL" de trafic iesean! .
Multumesc mult ! |
sau ai putea scrie direct la MELTEANUL DIN TRAFIC..fara probleme! :) in caz ca iti e greu!
|
daca ma uitam putin mai atent , faceam asa cum zici tu ;) ...
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
sper sa nu fiu off-topic,dar am o problema si ma gandeam poate imi da careva un sfat ceva...asta seara multumita baietilor de la E-on a fost iar o cadere de tensiune ,iar cand a revenit curentu am descoperit cu stupoare ca o intreaga partitie a hdd meu e alba !!! 26 gb de informatii au disparut...se pot recupera cumva datele?un back-up ceva?multumesc pt orice info
|
Just-Do-It , sunt cateva programe de Back-up ... eu incercasem cateva ,si n-am recuparat prea multe lucruri care le pierdusem dupa un format ... poti sa incerci .
Baieti si fete cu folii pe masina , aveti grija , am fost azi la o plimbare pe copou , si erau 2 politisti care ii opreau pe toti care aveau folie pe fata , deci mare grija ! erau in fata la faculta de electronica si telecomunicatii . sfat : cand vedeti politistii , dati geamurile jos ;) |
@JUST-DO-IT
Eu am folosit GetDataBack dupa ce am formatat hardul si am reusit sa recuperez ce aveam nevoie. |
Re: Masina pentru incepatori
depinde de cum e acea masina. tind sa cred, daca intra greu in cutie, e ceva dus la ea. nu ar trebui sa intre greu in viteza decat daca e ceva stricat pe`acolo. nu?
|
just do it - acronis recovery deluxe ...
folie pe fata adica ? eu am folie pe cupola :D |
da , i-a oprit doar pe astia care aveau folie pe geamurile din fata . au trecut multe masini cu folie pe geamurile din spate si luneta , dar pe aia nu i-au oprit !
|
http://mas325ix.mybrute.com asta are geamuri fata :))
|
ah, ma gandeam ca tabla foliata.
inca nu am reusit sa strang bani de folie omologata, poate doamne ajuta castig la loto. |
skimpy recomandami un laptop bun pana in 2500 Ron de la tine de la servici pe care sa imi mearga filmele format bluray si cele mai noi jocuri ::P daca este asa ceva :P
|
in banii astia iti iei un expresor bun de cafea cu display in 3 culori.
cauta-ma pe mess si discutam exact. |
daca gasesti un laptop care sa se incadreze in cerintele lui mnez0 , te rog zi-mi si mie , ca de muult vreau un laptop .
|
am eu pentru toti chestii IT ! La pret de DEPOZIT DE INTRARE IN ROMANIA!!! FARA ADAOS COMERCIAL! SUNT NOI NOUTZE! Detaliii in privat!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:59. |
|
- Copyright 2026 4Tuning