![]() |
|
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
rechinu...mergea ca nebunu...45 km/h ...se intrecea cu masina politiei..:))...dak nu ma credeti ceretii pozele in care sta intr-o masina d politie..shacalu'..el era turnatoru' !!!magarule :P
|
Cine eu?!Nu eram eu,ci altcineva,aveti dovezi?!Dar cand mai vazut Boasa?!Ma grabeam si da dak imi statea cineva in cale il muscam!!Bafta baieti si numai bine!
|
ma refeream la sageata... nicu te sun maine sa vb
|
Quote:
|
Quote:
|
:))))))))))))))))) ...c sa zica si el acu' :)))...eu d fiecare data cand il vad...mai mult d 40 nu merge :P..hai hai..vezi ca furi curent !!! :))))))))
|
https://youtube.com/watch?v=J6qRbhUqD4M din Barlad, cei care stiu si au fost pe acolo...
|
Quote:
a cazut pe urma la pamant??? s-a mai putut ridica imediat??? |
n-a avut nici o treaba, statea mai bine pe picioare ca mine....:shock:
|
Quote:
|
"Tu" cand o sa te invarti asa ? ,... mai bine zis masina ta :D :P
|
intrebare capcana :P ...zicem pas :P...mai bine intrebati-ma p mn cand o sa ma invart cu dacia mea :)))
|
Quote:
E dar de invartit ca ala ma pot invarti si eu acuma cu carburtorul asta dar numai pe prundis:sad:nu si pe asfalt:cry: |
Am primit ORDIN de la Domnu` BMW RECHIN 66 MON :)) k sa va chem la MEGA INTALNIRE =))) Duminik .... k vrea sa ne arate ultimile investitii in BMW-ul lui :) k dupa aia o duce pt un transplant de motor in China =))=))))=)). Gata k dupa aia ma calca pe strada :lol:
P.S serios acuma ... duminica ceva adunare ? intalnire ? da sa mai vina si ALTI UTULIZATORI ai forumului, nu doar cele aprox 10 masini care vin tot timpul :| |
Quote:
Nu la o adica ai dreptate,sa vina mai multi,nu numai noi cei care ne adunam mereu!Dar na poate unii au treburi mai importante decat sa se intal cu niste soareci duminica seara si sa le asculte prostiile lor!Bafta si numai bine |
| All times are GMT +2. The time now is 07:01. |
|
- Copyright 2026 4Tuning